View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
XIII začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:04 am Post subject: Nejde zapnout |
|
|
Kdesi na nějaké podivné stránce sem si stáhl nějakou hru DOOM, hra pravděpodobně není kompatibilní s tefonem. Když sem hru nainstaloval, tak sem mobil restartoval a už nejde zapnout. Zkoušel sem vytáhnout baterku, SIMku, kartu, prostě všechno a nic...
tak mi prosím někdo poraďte.
dík _________________ Metal forever |
|
Back to top |
|
 |
tihamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:45 am Post subject: |
|
|
Tady je rada jednoho zkuseneho uzivatele. Nasel jsem to nekde tady.
Stávkuje vám Siemens SX1?Tento tip uvítají jistě mnozí z majitelů chytrého mobilního telefonu Siemens SX1. Měl jsem možnost ho na nějakou dobu vyzkoušet, stala se však nemilá věc, kdy se při ukládání fotografie zaseknul. Vypínací tlačítko nereagovalo, jedinou možností bylo vytáhnout baterii. Po jejím vložení a zapnutí už nenaběhl - pouze se na několik vteřin ukázalo logo a s krátkým zvukem se telefon vypnul, což se opakovalo stále. Hledal jsem nějakou radu v manuálu, ovšem marně. Pak mě napadlo vyzkoušet různé kombinace kláves při zapínání telefonu, obdobným způsobem se totiž dá zformátovat paměť telefonu Nokia 6600. A podařilo se, pokud najednou ve vypnutém stavu stisknete hvězdičku (*), křížek (#) a červené tlačítko, telefon po zapnutí zformátuje celou paměť. Tato rada vám snad ušetří návštěvu v servisu a vyřeší nejeden podobný problém. Uvedený postup je však patrně neoficiální a děláte ho na vlastní nebezpečí. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:28 am Post subject: |
|
|
tihamer wrote: | Tady je rada jednoho zkuseneho uzivatele. Nasel jsem to nekde tady.
Stávkuje vám Siemens SX1?Tento tip uvítají jistě mnozí z majitelů chytrého mobilního telefonu Siemens SX1. Měl jsem možnost ho na nějakou dobu vyzkoušet, stala se však nemilá věc, kdy se při ukládání fotografie zaseknul. Vypínací tlačítko nereagovalo, jedinou možností bylo vytáhnout baterii. Po jejím vložení a zapnutí už nenaběhl - pouze se na několik vteřin ukázalo logo a s krátkým zvukem se telefon vypnul, což se opakovalo stále. Hledal jsem nějakou radu v manuálu, ovšem marně. Pak mě napadlo vyzkoušet různé kombinace kláves při zapínání telefonu, obdobným způsobem se totiž dá zformátovat paměť telefonu Nokia 6600. A podařilo se, pokud najednou ve vypnutém stavu stisknete hvězdičku (*), křížek (#) a červené tlačítko, telefon po zapnutí zformátuje celou paměť. Tato rada vám snad ušetří návštěvu v servisu a vyřeší nejeden podobný problém. Uvedený postup je však patrně neoficiální a děláte ho na vlastní nebezpečí. |
Sam bych to nenapsal lepe!!!Vetsinou staci jen tohle a neni to ti m doomem je to telefonem zvykejsi ze mas SYmbian a ze to obcaas budes muset udelat!!! |
|
Back to top |
|
 |
XIII začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:45 am Post subject: |
|
|
To je přesně můj problém, ale nějak mi to nejde  _________________ Metal forever |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:50 am Post subject: |
|
|
Takze znova postupne mackni hvezdicku pak mrizku a nakonec drz cervene sluchatko telefon se naformatuje pokud ani tohle nejde tak se sbal a jdi do servisu jinak v tehle chvili poradit nemohu!!! |
|
Back to top |
|
 |
XIII začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:01 pm Post subject: |
|
|
Tak to se asi sbalim a půdu do servisu no...
pokud mi už nikdo nic neporadí _________________ Metal forever |
|
Back to top |
|
 |
XIII začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:12 pm Post subject: |
|
|
Ale tak mi nějak nejde do hlavy, jakto, že někomu to u stejnýho problému šlo a mě to nejde? Je to blbost, ale nemohl se autor při psaní splést? _________________ Metal forever |
|
Back to top |
|
 |
jencus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:29 pm Post subject: |
|
|
Po stisku tech tlacitek by se ti mel objevit takovy poruzek na displeji ty tlacitka by si podle me mel drzet dokud se telefon nezformatuje |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:31 pm Post subject: |
|
|
tihamer wrote: | Tady je rada jednoho zkuseneho uzivatele. Nasel jsem to nekde tady.
Jestli se nepletu, tak tímto popisujete "klasický" MASTER RESET, ne? _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:31 pm Post subject: |
|
|
no mě se to stalo jenom jednou, ale jinak mi doom na sx1 běhá dost v pohodě a tohle se mi u tý hry nestává. Jestli ti nejde ten návod jak nahoře někdo psal tak si budeš asi do toho servisu muset fakt zajít:o( _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:49 pm Post subject: |
|
|
jencus wrote: | Po stisku tech tlacitek by se ti mel objevit takovy poruzek na displeji ty tlacitka by si podle me mel drzet dokud se telefon nezformatuje |
to je sice hezký, ale vůbec žádnej proužek tam neni udělá to to, jako bych tu hvězdičku s mřížkou nedržel.  |
|
Back to top |
|
 |
jencus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:55 pm Post subject: |
|
|
tak to ti teda asi fakt pomuze jedine servis  |
|