clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nejde zapnout

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nejde zapnout

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
XIII
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 10:04 am    Post subject: Nejde zapnout Reply with quote

Kdesi na nějaké podivné stránce sem si stáhl nějakou hru DOOM, hra pravděpodobně není kompatibilní s tefonem. Když sem hru nainstaloval, tak sem mobil restartoval a už nejde zapnout. Zkoušel sem vytáhnout baterku, SIMku, kartu, prostě všechno a nic...
tak mi prosím někdo poraďte.
dík

tihamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 10:45 am    Post subject: Reply with quote

Tady je rada jednoho zkuseneho uzivatele. Nasel jsem to nekde tady.

Stávkuje vám Siemens SX1?Tento tip uvítají jistě mnozí z majitelů chytrého mobilního telefonu Siemens SX1. Měl jsem možnost ho na nějakou dobu vyzkoušet, stala se však nemilá věc, kdy se při ukládání fotografie zaseknul. Vypínací tlačítko nereagovalo, jedinou možností bylo vytáhnout baterii. Po jejím vložení a zapnutí už nenaběhl - pouze se na několik vteřin ukázalo logo a s krátkým zvukem se telefon vypnul, což se opakovalo stále. Hledal jsem nějakou radu v manuálu, ovšem marně. Pak mě napadlo vyzkoušet různé kombinace kláves při zapínání telefonu, obdobným způsobem se totiž dá zformátovat paměť telefonu Nokia 6600. A podařilo se, pokud najednou ve vypnutém stavu stisknete hvězdičku (*), křížek (#) a červené tlačítko, telefon po zapnutí zformátuje celou paměť. Tato rada vám snad ušetří návštěvu v servisu a vyřeší nejeden podobný problém. Uvedený postup je však patrně neoficiální a děláte ho na vlastní nebezpečí.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 11:28 am    Post subject: Reply with quote

tihamer wrote:

Stávkuje vám Siemens SX1?Tento tip uvítají jistě mnozí z majitelů chytrého mobilního telefonu Siemens SX1. Měl jsem možnost ho na nějakou dobu vyzkoušet, stala se však nemilá věc, kdy se při ukládání fotografie zaseknul. Vypínací tlačítko nereagovalo, jedinou možností bylo vytáhnout baterii. Po jejím vložení a zapnutí už nenaběhl - pouze se na několik vteřin ukázalo logo a s krátkým zvukem se telefon vypnul, což se opakovalo stále. Hledal jsem nějakou radu v manuálu, ovšem marně. Pak mě napadlo vyzkoušet různé kombinace kláves při zapínání telefonu, obdobným způsobem se totiž dá zformátovat paměť telefonu Nokia 6600. A podařilo se, pokud najednou ve vypnutém stavu stisknete hvězdičku (*), křížek (#) a červené tlačítko, telefon po zapnutí zformátuje celou paměť. Tato rada vám snad ušetří návštěvu v servisu a vyřeší nejeden podobný problém. Uvedený postup je však patrně neoficiální a děláte ho na vlastní nebezpečí.

Sam bych to nenapsal lepe!!!Vetsinou staci jen tohle a neni to ti m doomem je to telefonem zvykejsi ze mas SYmbian a ze to obcaas budes muset udelat!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
XIII
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 11:45 am    Post subject: Reply with quote

To je přesně můj problém, ale nějak mi to nejde Confused Sad
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 11:50 am    Post subject: Reply with quote

Takze znova postupne mackni hvezdicku pak mrizku a nakonec drz cervene sluchatko telefon se naformatuje pokud ani tohle nejde tak se sbal a jdi do servisu jinak v tehle chvili poradit nemohu!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
XIII
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 4:01 pm    Post subject: Reply with quote

Tak to se asi sbalim a půdu do servisu no... Very Happy
pokud mi už nikdo nic neporadí

XIII
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

Ale tak mi nějak nejde do hlavy, jakto, že někomu to u stejnýho problému šlo a mě to nejde? Je to blbost, ale nemohl se autor při psaní splést?
jencus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 4:29 pm    Post subject: Reply with quote

Po stisku tech tlacitek by se ti mel objevit takovy poruzek na displeji ty tlacitka by si podle me mel drzet dokud se telefon nezformatuje
Back to top
View user's profile Send private message
hozjacz
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

tihamer wrote:

Jestli se nepletu, tak tímto popisujete "klasický" MASTER RESET, ne?

mirdro
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

no mě se to stalo jenom jednou, ale jinak mi doom na sx1 běhá dost v pohodě a tohle se mi u tý hry nestává. Jestli ti nejde ten návod jak nahoře někdo psal tak si budeš asi do toho servisu muset fakt zajít:o(

http://bodysport.tk
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 4:49 pm    Post subject: Reply with quote

jencus wrote:
Po stisku tech tlacitek by se ti mel objevit takovy poruzek na displeji ty tlacitka by si podle me mel drzet dokud se telefon nezformatuje

to je sice hezký, ale vůbec žádnej proužek tam neni udělá to to, jako bych tu hvězdičku s mřížkou nedržel. Think
Back to top
jencus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 4:55 pm    Post subject: Reply with quote

tak to ti teda asi fakt pomuze jedine servis Think
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to: