clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zaloha FF z cx65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zaloha FF z cx65

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bigmac
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 12:46 pm    Předmět: Zaloha FF z cx65 Odpovědět s citátem

Mam dotaz ohledne V-klay ... pri zalohovani FF z cx65 pres COM kabel ohlasil neco jako uspesne dokonceno "oprava 51 chyb". 51 chyb pri cteni, tak to se trochu divim ze tam vubec jde nahrat novy firmware nebo je to dano spatnou komunikaci mezi v-klay a mobilem.. a jak funguje prenos to jako vezme kousek udela CRC projde kabelem a zkontroluje? Pripada mi to nejake divne Eh?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 4:35 pm    Předmět: Re: Zaloha FF z cx65 Odpovědět s citátem

Bigmac napsal:
Mam dotaz ohledne V-klay ... pri zalohovani FF z cx65 pres COM kabel ohlasil neco jako uspesne dokonceno "oprava 51 chyb". 51 chyb pri cteni, tak to se trochu divim ze tam vubec jde nahrat novy firmware nebo je to dano spatnou komunikaci mezi v-klay a mobilem.. a jak funguje prenos to jako vezme kousek udela CRC projde kabelem a zkontroluje? Pripada mi to nejake divne Eh?

Myslim že takhle se to děje u všeho-zapakuje část paměti, odešle ji, PC zkontroluje jestli je v pořádku a pošle telefonu ppožadavek o další část (nebo o dtejnou-pokud je ta první porušená) Podle mě sou ty chyby způsobeny vysokou rychlostí komunikace.

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bigmac
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano posilani pomoci paketu je bezne, mne slo spise o pocetnost chyb, tak abych to upresni: stejny pocitac a) COM kabel rychlost 115kb komunikace s cx65 jiz popisovana test s m55 zalohovani FF 0 chyb
b) USB kabel krome 115kb selhava jaka koliv vyssi rychlost zato u m55 nastaveno az 950kb nevim ted presne a zaloha FF bez problemu " prakticka rychlost byla nizssi ale no problema" Think.
Jinak V-klay 3.1 a cx65 FW25, jde spise o to ze kdyby bylo do budoucna potreba nekdy vratit FF, tak ve mne panuje velka neduvera Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: