Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bigmac (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Zaslal: čt prosinec 30, 2004 12:46 pm Předmět: Zaloha FF z cx65 |
|
|
Mam dotaz ohledne V-klay ... pri zalohovani FF z cx65 pres COM kabel ohlasil neco jako uspesne dokonceno "oprava 51 chyb". 51 chyb pri cteni, tak to se trochu divim ze tam vubec jde nahrat novy firmware nebo je to dano spatnou komunikaci mezi v-klay a mobilem.. a jak funguje prenos to jako vezme kousek udela CRC projde kabelem a zkontroluje? Pripada mi to nejake divne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 30, 2004 4:35 pm Předmět: Re: Zaloha FF z cx65 |
|
|
Bigmac napsal: | Mam dotaz ohledne V-klay ... pri zalohovani FF z cx65 pres COM kabel ohlasil neco jako uspesne dokonceno "oprava 51 chyb". 51 chyb pri cteni, tak to se trochu divim ze tam vubec jde nahrat novy firmware nebo je to dano spatnou komunikaci mezi v-klay a mobilem.. a jak funguje prenos to jako vezme kousek udela CRC projde kabelem a zkontroluje? Pripada mi to nejake divne  |
Myslim že takhle se to děje u všeho-zapakuje část paměti, odešle ji, PC zkontroluje jestli je v pořádku a pošle telefonu ppožadavek o další část (nebo o dtejnou-pokud je ta první porušená) Podle mě sou ty chyby způsobeny vysokou rychlostí komunikace. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bigmac (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Zaslal: pá prosinec 31, 2004 1:32 pm Předmět: |
|
|
Ano posilani pomoci paketu je bezne, mne slo spise o pocetnost chyb, tak abych to upresni: stejny pocitac a) COM kabel rychlost 115kb komunikace s cx65 jiz popisovana test s m55 zalohovani FF 0 chyb
b) USB kabel krome 115kb selhava jaka koliv vyssi rychlost zato u m55 nastaveno az 950kb nevim ted presne a zaloha FF bez problemu " prakticka rychlost byla nizssi ale no problema" .
Jinak V-klay 3.1 a cx65 FW25, jde spise o to ze kdyby bylo do budoucna potreba nekdy vratit FF, tak ve mne panuje velka neduvera  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|