Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Komár začátečník

Založen: 23. 12. 2004 Příspěvky: 88 Bydliště: Augustinova 2057
62.50 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 6:27 pm Předmět: Nahrani na MMC |
|
|
Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM _________________ Siemens SX1- http://crocssy.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 6:57 pm Předmět: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Komár napsal: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
No vzdyt se to dela v SDS v MPM nebo TCP!Kde jinde bys to chtel delat jak to myslis? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Komár začátečník

62.50 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 7:05 pm Předmět: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Vytryol napsal: | Komár napsal: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
No vzdyt se to dela v SDS v MPM nebo TCP!Kde jinde bys to chtel delat jak to myslis? | takze v sds se mi nekde objevi mmc?Kde?Me akorat jeden blb rekl ze to nejde,tak jsem se bal,vis ja ji budu mit az zejtra,tak abych byl pripravenej  _________________ Siemens SX1- http://crocssy.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 7:07 pm Předmět: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Komár napsal: | Vytryol napsal: | Komár napsal: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
No vzdyt se to dela v SDS v MPM nebo TCP!Kde jinde bys to chtel delat jak to myslis? | takze v sds se mi nekde objevi mmc?Kde?Me akorat jeden blb rekl ze to nejde,tak jsem se bal,vis ja ji budu mit az zejtra,tak abych byl pripravenej  |
Tak pak napis a ja ti se vsim poradim!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Komár začátečník

62.50 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 8:46 pm Předmět: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Vytryol napsal: | Komár napsal: | Vytryol napsal: | Komár napsal: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
No vzdyt se to dela v SDS v MPM nebo TCP!Kde jinde bys to chtel delat jak to myslis? | takze v sds se mi nekde objevi mmc?Kde?Me akorat jeden blb rekl ze to nejde,tak jsem se bal,vis ja ji budu mit az zejtra,tak abych byl pripravenej  |
Tak pak napis a ja ti se vsim poradim!! | A muzes mi zatim aspon rict,kde to v tom sds je?Ja vim akorat ze je to disk e,ale hledam a hledam... Moc ti dik _________________ Siemens SX1- http://crocssy.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 8:52 pm Předmět: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Komár napsal: | Vytryol napsal: | Komár napsal: | Vytryol napsal: | Komár napsal: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
Tak pak napis a ja ti se vsim poradim!! | A muzes mi zatim aspon rict,kde to v tom sds je?Ja vim akorat ze je to disk e,ale hledam a hledam... Moc ti dik |
No nainstalujes SDS a krome ikony SDS tam nekde na plose musis mit i Siemens SX1!!!Vzdyt tohle je ve standart softu!!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 9:41 pm Předmět: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Vytryol napsal: | Komár napsal: | Vytryol napsal: | Komár napsal: | Vytryol napsal: | Komár napsal: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
Tak pak napis a ja ti se vsim poradim!! | A muzes mi zatim aspon rict,kde to v tom sds je?Ja vim akorat ze je to disk e,ale hledam a hledam... Moc ti dik |
No nainstalujes SDS a krome ikony SDS tam nekde na plose musis mit i Siemens SX1!!!Vzdyt tohle je ve standart softu!!! |
Nevim jestli je to jen u mne ale kdyz jdes do tento PC a pak do te siemens slozky a nemas spusteny SDS tak ti to neotevre. musim mit spusteny SDS  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 9:50 pm Předmět: |
|
|
jen jestli sis při instalaci SDS zaškrtnul tu možnost, aby si ve Windows Exploreru viděl Siemens jako další disk. _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ONeill kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 5:53 pm Předmět: |
|
|
U SDS tohle normálně funguje, stačí mít komplet nainstalovenej SDS a při propojení mít v tel.kartu danou. _________________ Mobil: A50 -> ME45 -> M55 -> SX1
PC: P3 500 Mhz -> AMD Athlon 2200+ -> Athlon 64 3,6 Ghz
PDA: Asus MyPal A716 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 11:21 pm Předmět: |
|
|
Kdyz dam Start>Hledat, tak tam mam polozku Search MMC, tam by to melo snad jit take, nezkousel jsem to. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 11:13 am Předmět: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Komár napsal: | Vytryol napsal: | Komár napsal: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
Siemens SX1. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|