Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 3:16 pm Předmět: Datový kabel |
|
|
Zdravím, zajímalo by mě, jestli náhodou neexistuje jiný dat.kabel pro CX65 než na USB zapojení? Potom co jsem si od kámoše půjčil právě usb d.k. a zjistil jsem , že bohužel nemám vývod pro usb:( _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 3:17 pm Předmět: |
|
|
Ano,existuje kabel pre seriovy port - COM. Skus pouzit vyhladavanie na fore a docitas sa toho o kabloch kopec. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 5:33 pm Předmět: |
|
|
No tak jsem to tam nakonec někam připojil, ale nechce mě to ten mobil detekovat  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 5:35 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: | No tak jsem to tam nakonec někam připojil, ale nechce mě to ten mobil detekovat  |
Asi celkem zbytečná otázka, ale máš nainstalovaný ovladač...? _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 5:42 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: | Nevím, který přesně myslíš Embarassed Smile :-& |
No nějakej USB to COM driver, kterej by Ti emuloval virtuální COM port. Ke stažení i tady na SM. _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 5:59 pm Předmět: |
|
|
Dík zkusim, řeknu výsledek
Edit:Hmm, tak tohle mě nejde ani spustit  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 6:11 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: |
Dík zkusim, řeknu výsledek
Edit:Hmm, tak tohle mě nejde ani spustit  |
Myslíš ten ovladač? Tak ho zkus nainstalovat nějak ručně... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 6:14 pm Předmět: |
|
|
Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 6:17 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
No právě, jakmile spustim setup.exe, tak to tam vyhodí nějakej err a ukončíé se to _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 6:17 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: | pechi napsal: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
No právě, jakmile spustim setup.exe, tak to tam vyhodí nějakej err a ukončíé se to |
Hm, a co máš za Windows? _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 6:18 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | Gulde napsal: | pechi napsal: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
No právě, jakmile spustim setup.exe, tak to tam vyhodí nějakej err a ukončíé se to |
Hm, a co máš za Windows? |
xp _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 6:24 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: | pechi napsal: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
V XP nie je treba nič samo mi to nainštalovalo všetko bez CD ale v W98 mi takisto spadol setup program ale keď som mu zadal pri inštalácii zariadenia cestu k driverom tak to nainštaloval bez problémov  _________________ Mysli kým niečo napíšeš, aby si sa v budúcnosti nemusel hanbiť za svoju minulosť.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 6:25 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: | pechi napsal: | Gulde napsal: | pechi napsal: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
xp |
No nic, jestli Ti nejde ani manuální instalace, tak Ti můžu ještě zkusit poslat origo driver k DCA-510 z MD co jsem k němu dostal, ten mám vyzkoušenej i na XP. _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 6:31 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | Gulde napsal: | pechi napsal: | Gulde napsal: | pechi napsal: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
xp |
No nic, jestli Ti nejde ani manuální instalace, tak Ti můžu ještě zkusit poslat origo driver k DCA-510 z MD co jsem k němu dostal, ten mám vyzkoušenej i na XP. |
no můžeš zkusit [email protected]  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|