Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
daend kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 11:07 pm Předmět: T9 cestina - jak ji tam dosta. |
|
|
Mam m65, kupoval jsem ji jako jeden z prvnich modelu u nas, takze byla jednoznacne od nekud dovezena. Dneska jsem se konecne dostal k tomu koupit si kabel a nahrad do ni nejdovejsi firmware. Bohuzel me dost zklamal, protoze mi tam nedohral ceskou T9.
Nyni kdyz si v nastaveni SMS vyberu jazyk pro T9 tak je tam celkem slusny a dlouhy seznam, ale jen u par jazyku je znacka t9. U cestiny ta znacka neni a take t9 nefunguje.
Nevite jak do M65 dostat ceskou T9ku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 11:35 pm Předmět: |
|
|
Musis tu t9 stahnout ze stranek siemensu nebo rovnou odsud ze siemensmanie a pak si zapnout treba v SiMoCu zobrazeni skrytych a syst. souboru a ten soubor s tedevitkou nahrat do adresare data/system/t9 .  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
[email protected]
Práce není zajíc, neuteče!!! :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 11:35 pm Předmět: Re: T9 cestina - jak ji tam dosta. |
|
|
daend napsal: | Mam m65, kupoval jsem ji jako jeden z prvnich modelu u nas, takze byla jednoznacne od nekud dovezena. Dneska jsem se konecne dostal k tomu koupit si kabel a nahrad do ni nejdovejsi firmware. Bohuzel me dost zklamal, protoze mi tam nedohral ceskou T9.
Nyni kdyz si v nastaveni SMS vyberu jazyk pro T9 tak je tam celkem slusny a dlouhy seznam, ale jen u par jazyku je znacka t9. U cestiny ta znacka neni a take t9 nefunguje.
Nevite jak do M65 dostat ceskou T9ku? | T9 sa nenahraje ,ked si nahras novy soft..Tu tam musis nahrat samostatne . Je to velmy jednoduche.Nainstaluj si program MPM.Potom klikni na na prohlizec souboru, data otvoria sa ti polozky co mas v mobile.Klikni hore na nastroje moznosti slozky,zaskrtni zobrazovat skryte subory.Teraz sa ti zobrazi dalsia polozka SYSTEM ,ktoru otvoris a do suboru T9 skopirujes tu cestinu.Ked tam nemas T9 tak si ju vytvor a potom skopiruj tie jazyky do nej.Dufam ,ze si pochopil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štemba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 9:43 pm Předmět: |
|
|
Kde se daj sehnat T9 dalších jazyků? Angličtina?
Dík za info |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 10:33 pm Předmět: |
|
|
Štemba napsal: | Kde se daj sehnat T9 dalších jazyků? Angličtina?
Dík za info |
Třeba tady http://www.siemensmania.cz/zalohy.php , je to sada základních T9 pro jazykovou mutaci 400, včetně angličtiny a němčiny _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|