Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Haa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 27, 2005 9:14 pm Předmět: Help !?! SL55 a V-Klay |
|
|
Nevi nekdo z jakeho duvodu se muze SL55-SWversion 16 odmitat spojit s V-Klay jak ve verzi 3 tak 2.7. Pri pokusu o spojeni s telefonem hlasi cosi o chybe kolem BootCore taktez dopadl pokus o spojeni s Freia9 s obdobnou hlaskou. Díky HAA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt leden 27, 2005 9:25 pm Předmět: Re: Help !?! SL55 a V-Klay |
|
|
Haa napsal: | Nevi nekdo z jakeho duvodu se muze SL55-SWversion 16 odmitat spojit s V-Klay jak ve verzi 3 tak 2.7. Pri pokusu o spojeni s telefonem hlasi cosi o chybe kolem BootCore taktez dopadl pokus o spojeni s Freia9 s obdobnou hlaskou. Díky HAA |
A co máš nastavené za loader?? Bootcore bug? _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Haa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so únor 05, 2005 1:04 pm Předmět: Re: Help !?! SL55 a V-Klay |
|
|
Krokodýl napsal: | Haa napsal: | Nevi nekdo z jakeho duvodu se muze SL55-SWversion 16 odmitat spojit s V-Klay jak ve verzi 3 tak 2.7. Pri pokusu o spojeni s telefonem hlasi cosi o chybe kolem BootCore taktez dopadl pokus o spojeni s Freia9 s obdobnou hlaskou. Díky HAA |
A co máš nastavené za loader?? Bootcore bug? |
To nastavení jsem zkoušel už snad všchno a podezřelí je že to samé dělá i Freia, bude to spíše něco v telefonu. Ale co? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xjose kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 12:41 am Předmět: SL55 vs V-klay |
|
|
mam ten samej problem s SL55kou...V-klay se s mobilem nespoji...ani pri cteni fullflash...nemuzu nahrat zadny patch...proste nic!Zkousel jsem firmware 16,17 a 20...taky by me zajimalo jestli by sel pouzit ten loader na M55, ale nechci riskovat a poslat ho do vecnych lovist(hledal jsem vsude mozne i nemozne, jestli by to slo, ale bez uspechu-podle me je problem v tom, ze SL55ku ma celkem malo lidi a tak na to kazdy kasle...)
pls help:)[email protected] (ale staci kdyz nekdo odpovi ve foru:)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ShangTsung badatel

262.50 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 1:28 pm Předmět: Re: SL55 vs V-klay |
|
|
xjose napsal: | mam ten samej problem s SL55kou...V-klay se s mobilem nespoji...ani pri cteni fullflash...nemuzu nahrat zadny patch...proste nic!Zkousel jsem firmware 16,17 a 20...taky by me zajimalo jestli by sel pouzit ten loader na M55, ale nechci riskovat a poslat ho do vecnych lovist(hledal jsem vsude mozne i nemozne, jestli by to slo, ale bez uspechu-podle me je problem v tom, ze SL55ku ma celkem malo lidi a tak na to kazdy kasle...)
pls help:)[email protected] (ale staci kdyz nekdo odpovi ve foru:)) | skús sa skontaktovať z Hannim ten ti bude vedieť pomôcť!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|