Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ravie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 01, 2005 9:09 am Předmět: MC60 a melodie |
|
|
Zdravím,
zkoušel jsem si nahrát melodie (wav) přes datový kabel přímo do mé MC60, ale telefon je nepřehraje - stejně jako počítač nepřehraje melodie z telefonu (wav).
Kde je problém? Zkoušel jsem různě kvalitní zvuk, různé frekvence, ale bezúspěšně.
Nahrát přes mikrofon telefon umí, ale kvalita nic moc (šumy), chci to zkusit přes kabel.
Díky za radu! :-)
ravie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fadeedi začátečník

Založen: 28. 10. 2004 Příspěvky: 68 Bydliště: dolný Kubín & Otrava-poruba
61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 01, 2005 9:42 am Předmět: Re: MC60 a melodie |
|
|
ravie napsal: | Zdravím,
zkoušel jsem si nahrát melodie (wav) přes datový kabel přímo do mé MC60, ale telefon je nepřehraje - stejně jako počítač nepřehraje melodie z telefonu (wav).
Kde je problém? Zkoušel jsem různě kvalitní zvuk, různé frekvence, ale bezúspěšně.
Nahrát přes mikrofon telefon umí, ale kvalita nic moc (šumy), chci to zkusit přes kabel.
Díky za radu! :-)
ravie. |
musis to skonvertovat do IMADPCM ked si das vo winampe output plugin tak to tam najdes to ti uz prehra ako nic  _________________ siemens MC60 fw13 + vlastné patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Galthran badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 01, 2005 10:47 am Předmět: |
|
|
kbybys hledal, tak bys to nasel jak na foru tak mezi clankama na Siemensmanii... _________________ Siemens SX1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xs kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 01, 2005 11:47 am Předmět: Melodie |
|
|
Choď na www.sekeroudohlavy.host.sk tam su aj hotove wav,ja ich mam v mojej Mc60 a funguju dobre...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|