Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
smallbox kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 12:40 pm Předmět: S55 a GPRS a JIMM |
|
|
Asi uz to tu nekdy bylo takze se predem omlouvam. Muzete nekdo poradit jak nakonfigurovat S55 pro GPRS?? Operator Oskar. Nepotrebuji WAP (drahe ) staci GPRS Internet, kamaradka chce provozovat ICQ (JIMM) u S55 a nedari se nam spravne nakonfigurovat founa. JIMM je podle mne nakofigurovany dobre. Oskar sice posila kofiguracni sms ale ne pro S55. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Založen: 06. 04. 2004 Příspěvky: 307 Bydliště: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 10:35 am Předmět: Re: S55 a GPRS a JIMM |
|
|
smallbox napsal: | Asi uz to tu nekdy bylo takze se predem omlouvam. Muzete nekdo poradit jak nakonfigurovat S55 pro GPRS?? Operator Oskar. Nepotrebuji WAP (drahe ) staci GPRS Internet, kamaradka chce provozovat ICQ (JIMM) u S55 a nedari se nam spravne nakonfigurovat founa. JIMM je podle mne nakofigurovany dobre. Oskar sice posila kofiguracni sms ale ne pro S55. |
zavolej na operatora a ten ti posle v smskach jak to nastavit.. nenastavi se to samo ale je tam postup.
uz jsem to psal
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=5939&highlight=
melo by tam byt vse.. snad _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
djgate kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 8:59 am Předmět: |
|
|
uz to mas vyresene? Ja jen ze kamos ma S55 a bezi mu tam jimm tak bych zjistil co a jak nastavit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|