Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Triss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 09, 2005 10:20 pm Předmět: Hry u CF62 |
|
|
Omlouvám se za případnou duplicitu, ale nemam cas prochazet vsechny fora a vyhledat to co potrebuji zjistit
dneska jsem se stala hrdou majitelkou cf 62, neopatrnosti jsem si smazala jednu z her nahranych do telefonu vyrobcem, jde to nejak obnovit, nebo jsem o ni definitivne prisla (zadna skoda to neni, ale presto by me to zajimalo)
dekuji za odpovedi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michaell začátečník

0.36 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: čt únor 10, 2005 6:16 am Předmět: |
|
|
Mám dojem, že vrátit to nejde, ale můžeš si ji nahrát spátky přes wap. A nebo pokud máš kabel tak si ji sehnat na internetu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 6:51 am Předmět: |
|
|
Ak máš kábel tak tuna na SM by mala byť záloha Flex Memory.Ak by si nevedela čo to je tak mi povedz názov hry a pošlem ti ju cez ICQ alebo na mail.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|