Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
starosta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 15, 2005 5:00 pm Předmět: S55, pri nabiti baterky na 100% sa mi vypne telefon |
|
|
Zdravím.
Mam S55, SW-version 91, variant S 112.
Mam taký problém pri nabití telefónu na 100% sa mi vypne.
Dá sa s tím niečo robiť?
Je niekde postu ako to opraviť? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Branislav začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 15, 2005 7:52 pm Předmět: |
|
|
A nerobil si zasah do telefonu??? Patche a tak |
|
Návrat nahoru |
|
 |
starosta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 15, 2005 10:13 pm Předmět: |
|
|
Branislav napsal: | A nerobil si zasah do telefonu??? Patche a tak |
No ked som sa ho pokusal prvkrat flesovat tak mi skapal.
Tak som tam nahral nejaky Full flass 20 software na ozivenie a potm oficialna 91software inak ziadne patche. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karool kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 15, 2005 10:46 pm Předmět: S55 a vypinanie... |
|
|
starosta napsal: | Branislav napsal: | A nerobil si zasah do telefonu??? Patche a tak |
Tak som tam nahral nejaky Full flass 20 software na ozivenie a potm oficialna 91software inak ziadne patche. |
HAJ
No mne sa S55 vypinala pri plnom nabiti a pripojeni cez GPRS(2 rozne S55 jedna s FW16 a druha s FW91) a vyriesil som to u mna na jednom s FW16 tym ze som vypal NETMONITOR... a potom uz nebol ziadny problem... U toho s FW91 este neviem ci to pomoze lebo aktualne nemam doma kabel, tak som nemal ako odobrat ten patch...
Inak podobny problem ako ty mas je rieseny tu:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6195
a clanku v diskuzii tomu predchadzajucemu... myslim ze mozes kontaktovat toho pana v pripade otazok...
BAJ _________________ Pouzivane bazmekZ=>Ericsson628>EricssonT10>Nokia3310>Ericsson_R320>SE_T610>Siemens_S55_V91+Nokia6230_V4.44+Motorola_V600(O2)+MSI_BTOES
Ako hovorim, daj pozor...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
starosta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 15, 2005 10:54 pm Předmět: Re: S55 a vypinanie... |
|
|
karool napsal: | starosta napsal: | Branislav napsal: | A nerobil si zasah do telefonu??? Patche a tak |
HAJ
No mne sa S55 vypinala pri plnom nabiti a pripojeni cez GPRS(2 rozne S55 jedna s FW16 a druha s FW91) a vyriesil som to u mna na jednom s FW16 tym ze som vypal NETMONITOR... a potom uz nebol ziadny problem... U toho s FW91 este neviem ci to pomoze lebo aktualne nemam doma kabel, tak som nemal ako odobrat ten patch...
Inak podobny problem ako ty mas je rieseny tu:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6195
a clanku v diskuzii tomu predchadzajucemu... myslim ze mozes kontaktovat toho pana v pripade otazok...
BAJ |
Toho chlapika som kontaktoval ale on uz nema ten full flash lebo ho zmazal a nevie ani odkial to stiahol a ako sa to volalo . Preto som zalozil novy prispevok a dufam ze sa mi niekto ozve kto mi s tym pomoze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|