clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Vytáča ma baterka - aj vás?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Vytáča ma baterka - aj vás?
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jcs
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 12:00 pm    Předmět: Vytáča ma baterka - aj vás? Odpovědět s citátem

Rad by som poznal vas nazor na baterku u SX1. Tento super fonik, ma tak slabu baterku, ze ked som na internete (Netfront, ICQ) 2 hod. mozem ist nabijat. Pritom sa silno prehrieva. Aj ked pouzivam SX1 "opatrnejsie" vydrzi 1 den, ked sa ho ani nedotknem, tak 2 dni. Sad
Ake su vase skusenosti, neviete o nejakej silnejsej baterke? Co to zohrievanie (procesor, ci baterka). A Este otazocka, poradte nejake dobre kozene puzdro za prijatelne peniaze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tst
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me se nezahriva skoro vubec .. pri normalni praci tzn par sms a 2 telefonaty denne mi vydrzi dva dny .. pri narocnejsi praci den a vecer tam sice jeste neco je ale uz nabijim:)

jinak pres noc nevypinam

Icing
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me se zahriva kdyz koukam na nejakej filmec pres SM.
Jinak nabijim kazdej vecer ale to tam tak pulka jeste je.

novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nabíjím každej večer, protože je vždycky vybitej

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mirdro
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mě se taky docela zahřejvá, ale jenom když koukám na film. Jinak ve škole po většinu dne poslouchám MP3, píšu tak 20sms a vydrží mi v pohodě do večera druhýho dne i s jednou čárkou.. Jinak když nic nedělám tak mi vydrží od pátku ráno do pondělí.. Jinak pro pražáky - metro je šílenej vybiječ...

http://bodysport.tk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jcs
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to ti fakt zavidim, ja som s SX1 casto na internete a fakt baterka ide rapidne dole. Dva dni mi vydrzi, ked nic nerobim.
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte někdo jestli se dá vypnout vyhledávání sítě, protože tam kde já bydlím tak tam není síť (a pak že je Oskar posedlej pokrytím ) a tím se strašně vybíjí baterka.

A nevíte jak by to bylo teda s tou Li-Pol baterkou. Opravdu by se tam neukazoval stav? Mohl bych používat obě dvě baterky a je nějaká nabíječka abych do ní přes noc obě dvě baterky dal ?

Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prozatimní skušenosti s neorig baterií jsou takové,že neukazuje stav nabití a tak se na ní nedá spolehnout.
Jinak výdrž je při malym využití tři dny.Při běžnym s několika hovory dva dny.Při záhulu jako film,MP3,hry a jiné je jeden den a méně.
Je to ale slušná výdrž,když se vezme v úvahu typ telefonu...

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
12345
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 12:52 am    Předmět: Výdrž baterie SX1 Odpovědět s citátem

1. Žádné výraznější zahřívání jsem nepozoroval.
2. Pokud je telefon v klidu (bez používání) vydrží 4 dny, při běžném používání - 2-4 hovory denně + pár SMS vydrží většinou 3 dny.Od takovéhoto telefonu se asi ani víc čekat nedá.(infra i BT vypnuto)
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 12:59 pm    Předmět: Re: Vytáča ma baterka - aj vás? Odpovědět s citátem

jcs napsal:
A Este otazocka, poradte nejake dobre kozene puzdro za prijatelne peniaze.

http://obchod.sunnysoft.cz/scripts/detail.asp?itemId=42066&level=176

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Koblo
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 7:40 pm    Předmět: SX1 nebo MPx200 ? Výdrž baterií v reálu. Odpovědět s citátem

Ahoj,
potřebuju vyřešit následující - potřebuju novýho debila a když už tak něco pořádnýho, rozhoduji se mezi SX1 a MPx200, rozdíly obou jsou mi jasné a příkláním se k SX1, ale rozhodující je pro mě výdrž baterií. Dost často jsem v končinách bez možnosti nabíjení, tak 1-2 dny v týdnu.

Můžete někdo napsat objedktivní názor nebo vlatsní zkušenosti s výdrží baterií?

MPx200 udává oficiálně 1Ah ( v recenzi na mobil.cz uvádí výdrž "při běžném užívání 3-4dny)
SX1 oficiálně 1Ah (na stejných stránkáh v recenzi něco ve smyslu do tří dnů konec).

Jsou na tom oba founy s výdrží stejně (i přes rozdílně udávanou pohotovostní dobu)?

[email protected]
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 7:43 pm    Předmět: Re: SX1 nebo MPx200 ? Výdrž baterií v reálu. Odpovědět s citátem

Koblo napsal:
Ahoj,
potřebuju vyřešit následující - potřebuju novýho debila a když už tak něco pořádnýho, rozhoduji se mezi SX1 a MPx200, rozdíly obou jsou mi jasné a příkláním se k SX1, ale rozhodující je pro mě výdrž baterií. Dost často jsem v končinách bez možnosti nabíjení, tak 1-2 dny v týdnu.

Můžete někdo napsat objedktivní názor nebo vlatsní zkušenosti s výdrží baterií?

MPx200 udává oficiálně 1Ah ( v recenzi na mobil.cz uvádí výdrž "při běžném užívání 3-4dny)
SX1 oficiálně 1Ah (na stejných stránkáh v recenzi něco ve smyslu do tří dnů konec).

Jsou na tom oba founy s výdrží stejně (i přes rozdílně udávanou pohotovostní dobu)?

[email protected]

Nebudu opakovat to co tu rekla uz kupa lidi a jen ti reknu ze origos baterka ma 1000maH tady je neco extra! http://www.sh-op.de/akku/siemensakku/aid3381/

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 7:06 am    Předmět: Re: SX1 nebo MPx200 ? Výdrž baterií v reálu. Odpovědět s citátem

Vytryol napsal:
Nebudu opakovat to co tu rekla uz kupa lidi a jen ti reknu ze origos baterka ma 1000maH tady je neco extra! http://www.sh-op.de/akku/siemensakku/aid3381/

Bohuzial vcera mi nedalo a bruzdal som po nete a nasiel som tri baterky, ktore vyzeraju presne ako na tomto obrazku (vratane rovnakeho EAN kodu), ale maju rozdielne kapacity. Takze neviem ci to nahodou nieje fake.

Ani tie napisy 1900 a 1700 nevyzeraju vierohodne.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"

Naposledy upravil Sirus dne pá únor 18, 2005 1:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Peteho
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta 1900 vypada jako fake dle pisma... Ja resim 2 alternativy na malou vydrz baterky:

1) koupit druhou vykonejsi, ktera ovsem nezobrazuje stav na telefonu
2) resit dobijeni z tuzkovek "5xNIMH 2,5Ah" (kdyz bude baterka koncit tak do nabijeciho konektoru pripojim krabicku z tuzkovkama - nezabere moc mista navic a s telefonem se da stale pracovat - a za 3h mam na dalsi 2 dny nabito) to by mohlo jit diky vysoke kapacite opakovat 2x - tzn 6-8 dni bez 220V.
Bolik
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 2:15 pm    Předmět: mpx lebo sx Odpovědět s citátem

Taky by ma zajímolo, což má lepšů výdrž.
Motorola mpx200 lebo Siemens sx1? Má někdo možnost srovnat?
Uvažuju i kúpi, u nás majů sx1 za 5.5tis s dph a motorolu za 4.6 taktez s danu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: