Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sandme kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 5:18 pm Předmět: Prosim o radu s programem OD |
|
|
Mam M 65 srvisní kabel DCA - 510 kterej je hlášenej na con portě COM6 telefon se spojí jak Simco ta i MPM , ale když pustim OD na otevření disků tak nejsou vidět jsou tam akorát data . V Windiws mám nestaveno zobrazení v skrytejch souborů a složek.Nedavno jsem přes kabel udělal update FV 16 na 25 ale pretim taky nešel . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 5:24 pm Předmět: Re: Prosim o radu s programem OD |
|
|
sandme napsal: | Mam M 65 srvisní kabel DCA - 510 kterej je hlášenej na con portě COM6 telefon se spojí jak Simco ta i MPM , ale když pustim OD na otevření disků tak nejsou vidět jsou tam akorát data . V Windiws mám nestaveno zobrazení v skrytejch souborů a složek.Nedavno jsem přes kabel udělal update FV 16 na 25 ale pretim taky nešel . |
Ono to někdy nefunguje. Zkus to udělat víckrát. Jinak nevím. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 5:26 pm Předmět: |
|
|
Bud si tam nahraj patch 'Open Discs Forever', ktory ti otvori disky natrvalo (ale neviem, ci je aj na M65, ale asi ano). Alebo potom je jeden taky trik, ktory niekto pisal na fore a bez neho to nejde ani mne - spusti SiMoCo a spusti OD a daj Do it!. OD ti napise chybu (pretoze SiMoCo blokuje port), tak SiMoCo vypni a ked das OK na tu chybu v OD, tak ti napise za mas odpojit a pripojit telefon - tak to sprav, daj OK, znovu Do it! a vypise ti Done!. A potom ked pustis SiMoCo, tak by ti to malo ukazat vsetky disky. _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sandme kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 5:46 pm Předmět: Díky |
|
|
Díky už to frčí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|