Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lightning začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 4:00 pm Předmět: Problém s Javou (chyba systému) |
|
|
Prosím o radu - mám FW12CZ a vůbec mi nefunguje Java. Stalo se to takhle:
Nainstaloval jsem několik java her a zjistil, že dvě z nich nefungují. Tak jsem je přes "Java aplik." odinstaloval, ale zbyli po nich v menu zástupci se standardní java ikonou a neměli se ke zmizení. Tak jsem na jeden z nich kliknul a bác ho - Java aplik.: Chyba systému!
Restart -> nic -> trojhmat -> furt nic, hláška se opakuje kdykoliv se ta aplikace spouští a tudíž mi nefunguje nic, co je v Javě. Hlavně mě mrzí prográmek na SMS přes GPRS, o hry mi tak nejde.
Co radíte? FW14CZ po kabelu? Servis (musel bych jet do Prahy)? Něco úplně jinýho?
Díky za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 6:34 pm Předmět: |
|
|
Je to jednoduchy v E: nebo C: je soubor v System jmenuje se MIDP smaz ho a je po srande!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lightning začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 7:37 pm Předmět: |
|
|
Jestli myslíš C:/System/midp/midp.něco (asi .tmp), tak tan jsem smazal a žádná změna. Asi jsem se vyjádřil trochu chaoticky, ale mě nefunguje symbianovská aplikace "Java aplik." a tudíž všechny java aplikace a hry. Vždy se objeví ta hláška.
Jestli jsi myslel odstranit něco z E:/System/midp/autorprogramu/untrusted/jménoprogramu/nějakýčíslo/ kde jsou všechny soubory konkrétního java programu, tak to už jsem u těch dvou zlobivých taky udělal (smazal jsem celou jejich složku). _________________ M55 -> SX1 -> Symbian forever |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so únor 19, 2005 10:56 am Předmět: |
|
|
Musis vymazat vsechno z midp a MidpUi pak to pobezi preste vsechnu javu z C: i E: me se to stalo taky!Prinejhorsim prehraj FW! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lightning začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so únor 19, 2005 6:02 pm Předmět: |
|
|
Díky za radu Vytryole, Java už funguje. Sice jsem složku midpUi nenašel, ale stačilo smazat všechno z C: a E: /midp a /MIDlets (to možná zbytečně, nevím) a funguje to!
Musim říct, že nebejt tepe, je českej servis Siemensu doslova zavalenej SXkama
Offtopic: všimnul jsem si, že když je na SIMce spešl číslo (vypočtené z jejího IMSI) na poslední pozici podle postupu pro aktivaci servisního menu na Siemensech do řady x60, zabírá to i na SX1 - v menu -> # je servisní menu hodně podobné tomu co znám z M55 a (to hlavně) - integrovaný správce souborů pak zobrazuje všechny disky a systémové složky! Docela by se to mohlo hodit do tipů & triků, co se tady na SM občas objeví, nebo na vaši stránku... _________________ M55 -> SX1 -> Symbian forever |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so únor 19, 2005 7:38 pm Předmět: |
|
|
V pohode me se to stalo taky!!!A ten tip co uvadis myslim uz v tipech a tricich v jednom clanku na SM vysel! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: so únor 19, 2005 11:28 pm Předmět: |
|
|
Lightning napsal: | Díky za radu Vytryole, Java už funguje. Sice jsem složku midpUi nenašel, ale stačilo smazat všechno z C: a E: /midp a /MIDlets (to možná zbytečně, nevím) a funguje to!
Musim říct, že nebejt tepe, je českej servis Siemensu doslova zavalenej SXkama
Offtopic: všimnul jsem si, že když je na SIMce spešl číslo (vypočtené z jejího IMSI) na poslední pozici podle postupu pro aktivaci servisního menu na Siemensech do řady x60, zabírá to i na SX1 - v menu -> # je servisní menu hodně podobné tomu co znám z M55 a (to hlavně) - integrovaný správce souborů pak zobrazuje všechny disky a systémové složky! Docela by se to mohlo hodit do tipů & triků, co se tady na SM občas objeví, nebo na vaši stránku... |
Na SX1 dělá servisní menu problémy. (Co sem slyšel) _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|