View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nosi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:06 pm Post subject: Re: Nefunkční USB??? |
|
|
Maverick83 wrote: | Jak se tak koukám, tak nejsem jedinej, kdo má problémy s připojením telefonu k pc. Mám připojení přes usb kabel a po instalaci mi můj mobil není schopný najít. Když tam ale připojím druhý a další cx65 tak mě ho v klidu najde a funguje bez problémů. Takže mi nefunguje jen jakýkoliv první mobil po instalaci, každý další je ok a tak mě to postihlo i na dalším počítači (XP), kde to bylo úplně stejný. Program používám MPM a když jsem odinstaloval a znova nainstaloval, tak si ta svina zapamatovala, kterej byl funkční a který ne. Nemáte nějaký rady????? Už mě to štve a mám toho plný zuby. |
No a jak tak koukam, nikdo uz neporadi :o((  _________________ CX65 ->> fw CX70 ->> CX65 fw.25 - zatim cistej - ne na dlouho .. |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:04 am Post subject: |
|
|
nosi wrote: | nosi wrote: | miosmobile wrote: | Na jakym COM portu to mas? Nekdo se tu zminoval ze to nepodporuje vysoky cisla.
Jinak Pluged in je dobre ale lepsi by bylo aby ti ho vzal jako DCA-510
Prkni se do koncovky jestli mas pripojeny piny 5 a 7? |
Mam ho na portu COM3. ty piny nejak overim. |
tak jsem koukal a PIN 5 a 7 zapojeny nejsou. co to peo mne znamena?? |
Pak pouzij standardni postup na upravu kabelu pomoci dvou odporu, je to tu nekolikrat reseno. Pak to bude fungovat spravne. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:35 am Post subject: |
|
|
Strel ten kabel nejakému bláznovi čo sa v tom nevyzná, a kúp si nový originál DCA-510. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Stanley497 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:43 am Post subject: |
|
|
jdi ho reklamovat nebo ho rozdelej a pripajej dratky nekde ti blbne spojeni flashovani fimware atd. si bere jiny dratky konektoru ale data maj jedne myslim ze nakraji
http://www.x65.wz.cz/Obrazkypouzitevnavode/Konektor.JPG
takhle to vypada vevnitr a takhle to vypadat ma rozdelej to a udelej s tim kablem aby se ten konektor poodbal tomuhle to je jednoduch staci ti pajka!  |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:00 am Post subject: |
|
|
Co mu to sakra radite? Ten problem je jasnej a reseni uz tu bylo stokrat.
Uprav si kabel podle tohoto navodu
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=152
Odpory dopporucuju pouzit 1kOhm az 10kOhm jedina podminka je ze musi byt oba stejne. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|