View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:04 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | jenda.69 wrote: |
Já myslim, že za to se platí jen když odesíláš, jinak je to free... |
Tak to by bylo super!  |
To by jinak bylo asi tak jako kdybys platil za příjem SMS _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:08 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Ricky wrote: | jenda.69 wrote: |
Já myslim, že za to se platí jen když odesíláš, jinak je to free... |
Tak to by bylo super!  |
To by jinak bylo asi tak jako kdybys platil za příjem SMS |
Ale když já kvůli tomu musím aktivovat GPRS a tak jsem myslel, že platím normálně za stažené kilobajtíky...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:12 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Ale když já kvůli tomu musím aktivovat GPRS a tak jsem myslel, že platím normálně za stažené kilobajtíky...  |
No já doufam, že tolik nás operátoři zase neokrádaj... a když jsem přijal MMS tak žádnej účet nepřišel (po odeslání přišel účet MMS video audio data nebo co to bylo) _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:18 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Ricky wrote: | Ale když já kvůli tomu musím aktivovat GPRS a tak jsem myslel, že platím normálně za stažené kilobajtíky...  |
No já doufam, že tolik nás operátoři zase neokrádaj... a když jsem přijal MMS tak žádnej účet nepřišel (po odeslání přišel účet MMS video audio data nebo co to bylo) |
hmmmm, no já s tím právě žádné zkušenosti nemám, ale budu ti věřit...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:54 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Ricky wrote: | Ale když já kvůli tomu musím aktivovat GPRS a tak jsem myslel, že platím normálně za stažené kilobajtíky...  |
No já doufam, že tolik nás operátoři zase neokrádaj... a když jsem přijal MMS tak žádnej účet nepřišel (po odeslání přišel účet MMS video audio data nebo co to bylo) |
Ne platí se jenom ta MMS,přijatá + odeslaná data ne  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:55 pm Post subject: |
|
|
1.) MMS maji vlastni datovy komunikacni profil=neplati se zvlast za data
2.) Jak bylo vyse popsano prijde hlavicka MMS zpravy pres SMS a MMS obsah si stahnete po zapnuti GPRS
3.) Dorucenka pride odesilateli MMS az po te co si stahnete plny obsah MMS. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 11:25 am Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | jenda.69 wrote: | Ricky wrote: | Ale když já kvůli tomu musím aktivovat GPRS a tak jsem myslel, že platím normálně za stažené kilobajtíky...  |
hmmmm, no já s tím právě žádné zkušenosti nemám, ale budu ti věřit...  |
Je to pravda, za odeslání zaplatíš tuším kolem 10Kč (mimochodem se mi podařilo poslat MMS přes 200kB) a za příjem samozřejmě nic neplatíš. Už s tím mám dobré zkušenosti. Takže platíš jen 10Kč za odeslání jedné MMS.
Možná se mi zdá že s CX65 se vyplatí využít celých 300kB které lze poslat v MMS pro toho kdo nemá kabel a chce vidět své fotky. Jednoduše tuto 300kB MMS pošle na email a bude ho to stát pouhých 10Kč ( přes mailového klienta by to bylo 2x více tuším kolem 18Kč). ale počkat...... eurotel teď má učtování emailů do 50kB jednu korunu, nad 50kB osm korun, tak se omlouvám. S eurotelem je levnější email, s kterým jde poslat tedy za těch 8Kč email jak chcete veliký, posílál jsem již taky něco kolem 1MB z mé CX65(odesílál se přes 20min rychlostí 0,85kB/s). _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
Stanley497 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 11:59 am Post subject: Re: Půjdou mě přijmat MMS při vypnutém GPRS?Nebo musím.... |
|
|
musis ho mit zaply ale ne nastaveny |
|
Back to top |
|
 |
bobhy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:24 pm Post subject: |
|
|
mam jednu otazku ohledne datoych prenosu taky.. Mam v mobilu nekolik aplikaci (MobilICQ, Colibry, BossMail) a pokazde kdyz se chci pripojit tou aplikaci k netu tak mi to vypise nespravny GPRS profil. Mam nastaveny GPRS pro WAP i MMS, ale nejak si s tim nevim rady. Vzdy mi to ukaze upozorneni pripojeni (povolit pro sekci, jednou povolit ........ ) at dam cokoliv, bud mi to vyhodi hned nejakou chybu a nebo to chvilku komunikuje a pak Chybny GPRS profil. MMS i WAP prihlizec mi jede ok .... Prosim poradte ... |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:59 am Post subject: |
|
|
bobhy wrote: | mam jednu otazku ohledne datoych prenosu taky.. Mam v mobilu nekolik aplikaci (MobilICQ, Colibry, BossMail) a pokazde kdyz se chci pripojit tou aplikaci k netu tak mi to vypise nespravny GPRS profil. Mam nastaveny GPRS pro WAP i MMS, ale nejak si s tim nevim rady. Vzdy mi to ukaze upozorneni pripojeni (povolit pro sekci, jednou povolit ........ ) at dam cokoliv, bud mi to vyhodi hned nejakou chybu a nebo to chvilku komunikuje a pak Chybny GPRS profil. MMS i WAP prihlizec mi jede ok .... Prosim poradte ... |
A co máš za operátora? Máš to dobře nastavené? Protože já měl stejný problém, tak jsem zavolal na Oskarlinku a tam jsem si v automatickém hlasovém systému nechal poslat "chytrou SMS" s nastavením a nechal si zároveň aktivovat GPRS basic (zadarmo a bez paušálu)... Teď mi to jedev pohodě...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Stanley497 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:02 pm Post subject: |
|
|
musim potvrsdit ja mam gprs vypnuty a mms mi pride pak ho zapnu stahnu ji a to muzu i kdyz nemma nastaveny gprs staci ho myt zapli |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:06 pm Post subject: |
|
|
bobhy wrote: | mam jednu otazku ohledne datoych prenosu taky.. Mam v mobilu nekolik aplikaci (MobilICQ, Colibry, BossMail) a pokazde kdyz se chci pripojit tou aplikaci k netu tak mi to vypise nespravny GPRS profil. Mam nastaveny GPRS pro WAP i MMS, ale nejak si s tim nevim rady. Vzdy mi to ukaze upozorneni pripojeni (povolit pro sekci, jednou povolit ........ ) at dam cokoliv, bud mi to vyhodi hned nejakou chybu a nebo to chvilku komunikuje a pak Chybny GPRS profil. MMS i WAP prihlizec mi jede ok .... Prosim poradte ... |
Pro pouzivani vyse uvedenych programu potrebujes Internetovy profi, zavolej si na operatora a oni ti ho poslou.
MMS profil - odeslani 1 bloku (MMS) placene jinak data zdarma (prijem a tak)
WAP profil - prenos dat priblizne 60hal/kB (dle tarifu) jede pres wap branu, omezene porty
Internet (http) profil - prenos dat priblizne 6hal/kB (dle tarifu) obvykle neni pristup na wap operatora(lze obejit) _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
Semir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:21 pm Post subject: Re: Půjdou mě přijmat MMS při vypnutém GPRS?Nebo musím.... |
|
|
Stanley497 wrote: | musis ho mit zaply ale ne nastaveny |
Tak ja bych řekl,že ho zapnuty mit nemusíš,já mám gprs pořád vypnuté a mms mě normálně přijde i ji v pohodě odešlu,mám dané automatické stažení,takže se to možná zapne automaticky.Ale podle rychlosti jakou to stahuje a odesílá bych snad i uvěřil tomu že to jede přes csd. _________________ C25 > C35 > M35i > A36 > MT50 > S55 > CX65 |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 12:56 am Post subject: Re: Půjdou mě přijmat MMS při vypnutém GPRS?Nebo musím.... |
|
|
Semir wrote: | Stanley497 wrote: | musis ho mit zaply ale ne nastaveny |
Tak ja bych řekl,že ho zapnuty mit nemusíš,já mám gprs pořád vypnuté a mms mě normálně přijde i ji v pohodě odešlu,mám dané automatické stažení,takže se to možná zapne automaticky.Ale podle rychlosti jakou to stahuje a odesílá bych snad i uvěřil tomu že to jede přes csd. |
To ti zavidim, ja mam taky nastaven automaticky prijem, ale vzdy to musim delat rucne, ne a ne mi to stahnout automaticky. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|