clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - GPRS Profil ....

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

GPRS Profil ....

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobhy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 9:25 pm    Předmět: GPRS Profil .... Odpovědět s citátem

mam jednu otazku ohledne datoych prenosu taky.. Mam v mobilu nekolik aplikaci (MobilICQ, Colibry, BossMail) a pokazde kdyz se chci pripojit tou aplikaci k netu tak mi to vypise nespravny GPRS profil. Mam nastaveny GPRS pro WAP i MMS, ale nejak si s tim nevim rady. Vzdy mi to ukaze upozorneni pripojeni (povolit pro sekci, jednou povolit ........ ) at dam cokoliv, bud mi to vyhodi hned nejakou chybu a nebo to chvilku komunikuje a pak Chybny GPRS profil. MMS i WAP prihlizec mi jede ok .... Prosim poradte ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
igi
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 10:09 pm    Předmět: Re: GPRS Profil .... Odpovědět s citátem

bobhy napsal:
mam jednu otazku ohledne datoych prenosu taky.. Mam v mobilu nekolik aplikaci (MobilICQ, Colibry, BossMail) a pokazde kdyz se chci pripojit tou aplikaci k netu tak mi to vypise nespravny GPRS profil. Mam nastaveny GPRS pro WAP i MMS, ale nejak si s tim nevim rady. Vzdy mi to ukaze upozorneni pripojeni (povolit pro sekci, jednou povolit ........ ) at dam cokoliv, bud mi to vyhodi hned nejakou chybu a nebo to chvilku komunikuje a pak Chybny GPRS profil. MMS i WAP prihlizec mi jede ok .... Prosim poradte ...
java sa na internet pripaja cez iny profil ako wap a mms. aspon u slovenskeho pomaranca mam nastavene rozne profily na wap, na mms, a na javu Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak napsal igi, mas sice nastaveny profil pro WAP a MMS, ale chybi ti presne ten jeden spravny. Very Happy

http://cx65.fansiemens.com/index.php, tam si najdi nastaveni datovych profilu a nastav si to. Ten spravny clanek se bude jmenovat APN Internet, takze si jeden z nich vyber podle operatora a je to. wink

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 22, 2005 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano, zalozit spojovaci profil: vyplnit jen apn: internet (podle operatora), nic jineho...
+ tento profil nastavit do: vymena dat -> HTTP profil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: