Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobhy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 21, 2005 9:25 pm Předmět: GPRS Profil .... |
|
|
mam jednu otazku ohledne datoych prenosu taky.. Mam v mobilu nekolik aplikaci (MobilICQ, Colibry, BossMail) a pokazde kdyz se chci pripojit tou aplikaci k netu tak mi to vypise nespravny GPRS profil. Mam nastaveny GPRS pro WAP i MMS, ale nejak si s tim nevim rady. Vzdy mi to ukaze upozorneni pripojeni (povolit pro sekci, jednou povolit ........ ) at dam cokoliv, bud mi to vyhodi hned nejakou chybu a nebo to chvilku komunikuje a pak Chybny GPRS profil. MMS i WAP prihlizec mi jede ok .... Prosim poradte ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
igi rozumbrada

Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 359 Bydliště: Banská Bystrica
1261.00 SMM
|
Zaslal: po únor 21, 2005 10:09 pm Předmět: Re: GPRS Profil .... |
|
|
bobhy napsal: | mam jednu otazku ohledne datoych prenosu taky.. Mam v mobilu nekolik aplikaci (MobilICQ, Colibry, BossMail) a pokazde kdyz se chci pripojit tou aplikaci k netu tak mi to vypise nespravny GPRS profil. Mam nastaveny GPRS pro WAP i MMS, ale nejak si s tim nevim rady. Vzdy mi to ukaze upozorneni pripojeni (povolit pro sekci, jednou povolit ........ ) at dam cokoliv, bud mi to vyhodi hned nejakou chybu a nebo to chvilku komunikuje a pak Chybny GPRS profil. MMS i WAP prihlizec mi jede ok .... Prosim poradte ... | java sa na internet pripaja cez iny profil ako wap a mms. aspon u slovenskeho pomaranca mam nastavene rozne profily na wap, na mms, a na javu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 21, 2005 11:09 pm Předmět: |
|
|
Jak napsal igi, mas sice nastaveny profil pro WAP a MMS, ale chybi ti presne ten jeden spravny.
http://cx65.fansiemens.com/index.php, tam si najdi nastaveni datovych profilu a nastav si to. Ten spravny clanek se bude jmenovat APN Internet, takze si jeden z nich vyber podle operatora a je to.  _________________ S6->S10->C25->C35i->C55->S55->S65,M75,SL75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 10:22 pm Předmět: |
|
|
ano, zalozit spojovaci profil: vyplnit jen apn: internet (podle operatora), nic jineho...
+ tento profil nastavit do: vymena dat -> HTTP profil |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|