Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 9:35 pm Předmět: |
|
|
Podla mna to bude klon DCA540 a asi sa neukaze v tom plugged in pokial nie je nainstalovany driver.
Ale, ovladac od Siemensu skutocne nema logo WHQL, cize musis dat ze Pokracovat (ked to zobrazi ten blabol o logu), pokial to mas vypnute natrvalo, tak musis Tento Pocitac->Vlastnosti->Hardware->Podpisy ovladacu->Upozornit a vtedy sa ta to pri instalacii opyta. _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 10:18 pm Předmět: |
|
|
Mas ten mobil zapojeny? Lebo USB kabel samotny nedetekuje, musi na nom byt mobil.
A ked mobil pripojis, tak chod do spravcu zariadeni a najdi si pod Modemami GPRS modem, daj si vlastnosti a tam mas cislo COM portu.... _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 269 Bydliště: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 10:19 pm Předmět: Re: pluged inn... |
|
|
misiakkubo napsal: | mam problem s datovym kablom.pocitac mi vypise ze nasiel novy hardweare,potom chce nainstalovat driver,spustim vyhladavanie ale vypise ze aplikacia neziskala logo microsoftu a smola. je to neoriginalny kabel ale netusim aky typ ked ho mam pripojeny k usb tak tam je-acc:pluged inn: a to je vsetko.neviete co s tym moze byt?dufam ze sa to este neriesilo,hladal som ale toto som vo forume nenasiel...este ak to pomoze mam cxt65  |
Já mám ten samý problém a myslím si že to bude tím že nemám orig. CD.
Jednou jsem si vypujčil kábl a CD nainstaloval a šlo to v poho. ale pak mi exnul PC tak jsem si vypujčil kábl a z internetu jsem si stáhl jiný program a nešloto. A proto si myslím že by jsi měl prvně nainstalovat přes orig. CD pak najít hardware a pak si změnit program. _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|