Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jan.oplustil badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 2:35 am Předmět: CF62 - problém s alarmy ! |
|
|
Občas se mi stane, že přestanou fungovat alarmy a budík. Telefon normálně funguje, hovory a SMS OK, ale alarm ani budík se v daném čase neozvou. Položky v kalendáři navíc nejdou v tu chvíli ani upravovat. Když chci pak telefon vypnout, vypadá to, jako by nereagoval, a najednou zhasne bez vypínací animace. Po opětovném zapnutí vše OK, alarmy chodí, jdou upravovat, vypínání probíhá normálně.
Už v servise Siemens nahráli i FW14 (o kterém jsem se ještě nikde ani nedočetl), ale problém se nevyřešil. Vypozoroval jsem, že čím déle je telefon v kuse zapnutý, tím spíš se problém vyskytne. (vyskytne se už třeba po jednom dni).
CF62, Fw14, žádné úpravy. (pouze neorig. baterie 900mAh) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ze3ggg Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 8:39 am Předmět: Re: CF62 - problém s alarmy ! |
|
|
jan.oplustil napsal: | Občas se mi stane, že přestanou fungovat alarmy a budík. Telefon normálně funguje, hovory a SMS OK, ale alarm ani budík se v daném čase neozvou. Položky v kalendáři navíc nejdou v tu chvíli ani upravovat. Když chci pak telefon vypnout, vypadá to, jako by nereagoval, a najednou zhasne bez vypínací animace. Po opětovném zapnutí vše OK, alarmy chodí, jdou upravovat, vypínání probíhá normálně.
Už v servise Siemens nahráli i FW14 (o kterém jsem se ještě nikde ani nedočetl), ale problém se nevyřešil. Vypozoroval jsem, že čím déle je telefon v kuse zapnutý, tím spíš se problém vyskytne. (vyskytne se už třeba po jednom dni).
CF62, Fw14, žádné úpravy. (pouze neorig. baterie 900mAh) |
Mam stejny problem - vlastnim dva CF62 FW12 a oba to delaji. Vypozoroval jsem, ze pomaha mazani ztracenych alarmu popr. mazani zmeskanych, volanych a prijatych hovoru. Ale stejne to casem chce restart.
[email protected] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|