clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - CF62 - problém s alarmy !

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

CF62 - problém s alarmy !

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 2:35 am    Předmět: CF62 - problém s alarmy ! Odpovědět s citátem

Občas se mi stane, že přestanou fungovat alarmy a budík. Telefon normálně funguje, hovory a SMS OK, ale alarm ani budík se v daném čase neozvou. Položky v kalendáři navíc nejdou v tu chvíli ani upravovat. Když chci pak telefon vypnout, vypadá to, jako by nereagoval, a najednou zhasne bez vypínací animace. Po opětovném zapnutí vše OK, alarmy chodí, jdou upravovat, vypínání probíhá normálně.

Už v servise Siemens nahráli i FW14 (o kterém jsem se ještě nikde ani nedočetl), ale problém se nevyřešil. Vypozoroval jsem, že čím déle je telefon v kuse zapnutý, tím spíš se problém vyskytne. (vyskytne se už třeba po jednom dni). Sad

CF62, Fw14, žádné úpravy. (pouze neorig. baterie 900mAh)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ze3ggg
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 8:39 am    Předmět: Re: CF62 - problém s alarmy ! Odpovědět s citátem

jan.oplustil napsal:
Občas se mi stane, že přestanou fungovat alarmy a budík. Telefon normálně funguje, hovory a SMS OK, ale alarm ani budík se v daném čase neozvou. Položky v kalendáři navíc nejdou v tu chvíli ani upravovat. Když chci pak telefon vypnout, vypadá to, jako by nereagoval, a najednou zhasne bez vypínací animace. Po opětovném zapnutí vše OK, alarmy chodí, jdou upravovat, vypínání probíhá normálně.

Už v servise Siemens nahráli i FW14 (o kterém jsem se ještě nikde ani nedočetl), ale problém se nevyřešil. Vypozoroval jsem, že čím déle je telefon v kuse zapnutý, tím spíš se problém vyskytne. (vyskytne se už třeba po jednom dni). Sad

CF62, Fw14, žádné úpravy. (pouze neorig. baterie 900mAh)

Mam stejny problem - vlastnim dva CF62 FW12 a oba to delaji. Vypozoroval jsem, ze pomaha mazani ztracenych alarmu popr. mazani zmeskanych, volanych a prijatych hovoru. Ale stejne to casem chce restart. d'oh!
[email protected]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: