clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - FIFA 2005(a další hry) na CX65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

FIFA 2005(a další hry) na CX65

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
maarush
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 26, 2005 7:29 pm    Předmět: FIFA 2005(a další hry) na CX65 Odpovědět s citátem

Nevíte někdo, kde se dají sehnat java hry SKUTEČNĚ pro CX65 = vyhovující rozlišení??? FIFA 2005 je good, ale když nevidím kus dipleje vpravo a dole tak je to fak na ho***Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 26, 2005 7:48 pm    Předmět: Re: FIFA 2005(a další hry) na CX65 Odpovědět s citátem

maarush napsal:
Nevíte někdo, kde se dají sehnat java hry SKUTEČNĚ pro CX65 = vyhovující rozlišení??? FIFA 2005 je good, ale když nevidím kus dipleje vpravo a dole tak je to fak na ho***Smile)

Takových her existuje hodně, ale Ty asi myslíš fotbalové, že? Tak s takovou jsem se ještě nesetkal. Jedině s 2004 Real Football, ale ta má zas málo - 128×128 pix. Think .
hanes.strnad
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 26, 2005 9:37 pm    Předmět: Re: FIFA 2005(a další hry) na CX65 Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
maarush napsal:

Takových her existuje hodně, ale Ty asi myslíš fotbalové, že? Tak s takovou jsem se ještě nesetkal. Jedině s 2004 Real Football, ale ta má zas málo - 128×128 pix. Think .

Soccer Unlimited

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jakub.karasek
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se nejvíc líbil Tactics Soccer, aleto je spíš strategie než fotbal. I kdzž radost ze vstřelenýho gólu je asi stejná. Ale co se týče ovládání je nejlepší asi Real 2004

C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox

My life is one big dream

I'm lost in what it means

Don't wake me up cuz its almost over
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ross.p
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 5:38 pm    Předmět: Re: FIFA 2005(a další hry) na CX65 Odpovědět s citátem

hanes.strnad napsal:
Mr. Hahn alias ConPower napsal:
maarush napsal:

Soccer Unlimited

Zkousel jsem FIFU, Unlimited Soccer i 2004 Real Football a vsechny jsou vetsi nez displej....pokud mate nejakou jinou verzi ktera ma presne 132x176px nebo min.....tak mi ji pls poslete [email protected] dik
mydyingbride
VIP
VIP

3071.50 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 3:52 pm    Předmět: Soccer Unlimited only for you... Odpovědět s citátem

Máš to tam Rossi, poslal jsem Ti Soccer Unlimited přímo na x65ky.
Tak sportu zdar wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ross.p
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 4:32 pm    Předmět: Re: Soccer Unlimited only for you... Odpovědět s citátem

mydyingbride napsal:
Máš to tam Rossi, poslal jsem Ti Soccer Unlimited přímo na x65ky.
Tak sportu zdar wink

DIKES.....
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 05, 2005 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

posli mi to taky PLS [email protected]

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: