clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - na internet s M55 :(

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

na internet s M55 :(

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xheretic
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 09, 2005 1:43 am    Předmět: na internet s M55 :( Odpovědět s citátem

Nevíte někdo proč se mi M55 po zhruba 1,5 hodině připojení na netu pořád vypíná? Vypadá to že dojde baterka, nedá se to nějak odstranit??? A jestli ne tak proč ne?! (RedDwarf) Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 09, 2005 5:09 pm    Předmět: Re: na internet s M55 :( Odpovědět s citátem

xheretic napsal:
Nevíte někdo proč se mi M55 po zhruba 1,5 hodině připojení na netu pořád vypíná? Vypadá to že dojde baterka, nedá se to nějak odstranit??? A jestli ne tak proč ne?! (RedDwarf) Laughing

Ze by pomohl USB kabel s nabijenim?

S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 09, 2005 5:30 pm    Předmět: Re: na internet s M55 :( Odpovědět s citátem

Mr.Ferda napsal:
xheretic napsal:

Ze by pomohl USB kabel s nabijenim?

Na 100%!

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
xheretic
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 09, 2005 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Promiňte že to tak musim říct, ale takhle vymaštenej zase až nejsem! SAMOZŘEJMĚ že mám USB kabel s dobíjením.
Abych to vysvětlil jasněji. Pravidelně po zhruba tak 1 hodině připojení k internetu zmizí z pravýho horního rohu displeje mé M55 symbol dobíjení, prostě skutečně zmizí a je tam prázdné místo. Po nějaké době se telefon vypne a při zapnutí je vpodstatě vybitá baterie. Tohle se mi dělo i když telefon byl úplně nový. Je to velmi nepříjemné když potřebuji stahnout něco většího, neustále zapínat telefon, odpojit se, znovu se připojit a čekat než se znovu vypne Sad .
Myslel jsem že se třeba něco podobného děje i někomu jinému. Mám firmware 10 , USB kabel MA 8720C a nikdy sem do telefonu nenahrával žádný patch ani nic podobného.
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xheretic napsal:
Promiňte že to tak musim říct, ale takhle vymaštenej zase až nejsem! SAMOZŘEJMĚ že mám USB kabel s dobíjením.
Abych to vysvětlil jasněji. Pravidelně po zhruba tak 1 hodině připojení k internetu zmizí z pravýho horního rohu displeje mé M55 symbol dobíjení, prostě skutečně zmizí a je tam prázdné místo. Po nějaké době se telefon vypne a při zapnutí je vpodstatě vybitá baterie. Tohle se mi dělo i když telefon byl úplně nový. Je to velmi nepříjemné když potřebuji stahnout něco většího, neustále zapínat telefon, odpojit se, znovu se připojit a čekat než se znovu vypne Sad .
Myslel jsem že se třeba něco podobného děje i někomu jinému. Mám firmware 10 , USB kabel MA 8720C a nikdy sem do telefonu nenahrával žádný patch ani nic podobného.

Sakrys chlape to chtelo rict tohle hned na zacatku. A co ti na tohle rekli v zarucnim servisu? Hadam nejaka chyba v FW. Poskozena nabijeci logika ci jeste neco jineho. Nejsem servisak a uz vubec ne jasnovidec, kdo muze tusit ze mas takovy HW. Very Happy

S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Manh
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xheretic napsal:
Pravidelně po zhruba tak 1 hodině připojení k internetu zmizí z pravýho horního rohu displeje mé M55 symbol dobíjení, prostě skutečně zmizí a je tam prázdné místo. Po nějaké době se telefon vypne a při zapnutí je vpodstatě vybitá baterie. Tohle se mi dělo i když telefon byl úplně nový. Je to velmi nepříjemné když potřebuji stahnout něco většího, neustále zapínat telefon, odpojit se, znovu se připojit a čekat než se znovu vypne Sad .

Zcela běžný problém snad všech Siemensů, co jsem měl v ruce.... Telefon se po nabití baterie přestane nabíjet a už nabíjení neobnoví.
Pomůže nabíjecí kabel s procesorem.
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Manh napsal:

To zní hrozivě, kde ho seženu?
A jinak díky všem za příspěvky.
Za
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2005 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Manh napsal:

Zřejmě myšleno http://www.gsmcables.cz/nabijeni_M3.htm.
Manh
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2005 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Manh napsal:

http://www.vltava2000.cz/dk1/goodsdetail.asp?strGoodsID=245
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: