View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Antos kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:50 pm Post subject: Vypnuti zvuku fotaku u CX 65 |
|
|
Ahoj, mam dotaz ... pokud toto tema tu nekde bylo tak se omlouvam ale projel jsem tak 10/22 stranek fora a prestalo me to bavit, kdyztak me nasmerujte na to tema ....
Ale zpet ... Jak pls muzu vypnout ten strasny ohromne hlucny zvuk pri foceni u CX 65??? Jde to vubec? patchem jsem si vypnul u kamery ale to se nevzathovalo na fotak takze bych potreboval i to ... dik za odpoved ... |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:07 pm Post subject: |
|
|
myslim ze je nedke v navodech tady na
SM navod jak to vypnout a je to tu snad 100krat...ale nevadi stane se ...pro priste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taky jsem byval zacatecnik.... _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:09 pm Post subject: Re: Vypnuti zvuku fotaku u CX 65 |
|
|
Antos wrote: | Ahoj, mam dotaz ... pokud toto tema tu nekde bylo tak se omlouvam ale projel jsem tak 10/22 stranek fora a prestalo me to bavit, kdyztak me nasmerujte na to tema ....
Ale zpet ... Jak pls muzu vypnout ten strasny ohromne hlucny zvuk pri foceni u CX 65??? Jde to vubec? patchem jsem si vypnul u kamery ale to se nevzathovalo na fotak takze bych potreboval i to ... dik za odpoved ... |
Proc si to cely prohledaval??? Proc si to nedal do vyhledavani  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:23 pm Post subject: Re: Vypnuti zvuku fotaku u CX 65 |
|
|
Antos wrote: | Ahoj, mam dotaz ... pokud toto tema tu nekde bylo tak se omlouvam ale projel jsem tak 10/22 stranek fora a prestalo me to bavit, kdyztak me nasmerujte na to tema ....
Ale zpet ... Jak pls muzu vypnout ten strasny ohromne hlucny zvuk pri foceni u CX 65??? Jde to vubec? patchem jsem si vypnul u kamery ale to se nevzathovalo na fotak takze bych potreboval i to ... dik za odpoved ... | jednoducho cez kabel a pomocou OD tools vymaz subor cameraclick.waw  _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:26 am Post subject: |
|
|
Nez to tu uzavrou pridam taky link:
http://www.siemensmania.cz/forum/search.php, ktery pouzil i jiji
To tucne a cervene v cestine se jmenuje "Hledat" nahore pod reklamou mezi FAQ a Seznam uzivatelu... _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|