Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jezekml kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po březen 07, 2005 7:10 pm Předmět: Opět mrtvá M55, prosím o radu! |
|
|
Koupil jsem si siemens M55. Po fullflashi telefon nereaguje, s programy V_Klay, M55tool, SST, komunikuje, ale jednoduše nejde zapnout. Zkoušel jsem ho oživit podle všech návodu a ve všech pogramech, ale výsledek se nedostavuje. Flash, změna IMEI i odblokace, proběhne bez problému, ale dál nic. Už si nevím rady. Děkuju za radu, nápad a pomoc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: po březen 07, 2005 8:22 pm Předmět: |
|
|
A co jsi delal, ze ti nejde zapnout? _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bond čestný člen

Založen: 11. 12. 2004 Příspěvky: 3289 Bydliště: Hradec Králové
14861.00 SMM
|
Zaslal: po březen 07, 2005 9:22 pm Předmět: |
|
|
No tak co si s tím delal? A ta záloha FF je tvoje ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drajf kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po březen 14, 2005 11:24 am Předmět: |
|
|
taky uz jsem videl lidi, co si zapomenou vyndat a znova nahodit baterku, to jen tak, kdyby nahodou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doglik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 15, 2005 9:16 pm Předmět: |
|
|
Potřeboval bych poradit, jak mám správně dostat patche do telefonu(M55).
Když jsem to zkusil podle návodu, tak se mi tel. jen rozsvítil a hned zase zhasnul.
Už si s tím nevím rady. Jsem úplnej začátečník, tak doufám, že mi s tím někdo pomůže, protože jinak jsem ztracenej.
Díky moc všem za rady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Založen: 06. 04. 2004 Příspěvky: 307 Bydliště: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 15, 2005 9:48 pm Předmět: |
|
|
Doglik napsal: | Potřeboval bych poradit, jak mám správně dostat patche do telefonu(M55).
Když jsem to zkusil podle návodu, tak se mi tel. jen rozsvítil a hned zase zhasnul.
Už si s tím nevím rady. Jsem úplnej začátečník, tak doufám, že mi s tím někdo pomůže, protože jinak jsem ztracenej.
Díky moc všem za rady! |
kdyby ses podival, tak vsude je upozorneni na to, aby sis delal zalohu, nez neco zmenis. navic V-klay ti v pripade nesouhlasu kontroly udela zalohu primo toho, co menis.. pak uz saci patch se zalohou zrusit a vse je zpet.. deje se to casto a vsem.
nebo pokud patch probehl bez problemu a telefon nejde, tak ten patc dej proste zrusit a vse je zpet _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doglik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 16, 2005 11:36 am Předmět: |
|
|
O.K. To jsem zvládnul, ale já bych spíš potřeboval, aby mi fungoval (patch). Zatím mi nešlo vůbec nic.
Musím snad něco rušit, aby mi to šlo?
Nebo je potřeba mít novjší FW?
Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st březen 16, 2005 12:08 pm Předmět: |
|
|
Doglik napsal: | O.K. To jsem zvládnul, ale já bych spíš potřeboval, aby mi fungoval (patch). Zatím mi nešlo vůbec nic.
Díky! |
Musíš mít samozřejmě patche vždy odpovídající tvému firmware, bez toho ti skoro nic nepůjde. Jinak si nedovedu vysvětlit proč by ti neměly jít patche, měl jsem M55 dva roky a bez potíží. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st březen 16, 2005 1:40 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | Doglik napsal: | O.K. To jsem zvládnul, ale já bych spíš potřeboval, aby mi fungoval (patch). Zatím mi nešlo vůbec nic.
Díky! |
Musíš mít samozřejmě patche vždy odpovídající tvému firmware, bez toho ti skoro nic nepůjde. Jinak si nedovedu vysvětlit proč by ti neměly jít patche, měl jsem M55 dva roky a bez potíží. |
jj.. mam ji taky dlouho a porad ji upravuju.. sem tam neco nejde, ale jinak bez problemu.. ted jsem si koupil dalsi a byl tam fw 7, tak to kdyztak upgradni.. muzes pouzit muj mega patch je tam navod
Hawwwran (nestiham, tak jsem se neprihlasil) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doglik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 16, 2005 7:19 pm Předmět: |
|
|
Ten Megapatch jsem si nahrál, ale rozjela se mi jen úvodní animačka a pak se vypnul. zkusím tam hodit ještě novej FW a uvidím.
Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|