Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rampi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 9:33 pm Předmět: C62 a program na PC |
|
|
Nevíte někdo, jaký program použít k C62 pro, abych se dostal adresáři, SMSkam, atd.? Pro přístup k obrázkum, melodii používám Siemens Data Suite. Ale tam se nedostanu do adresáře tel. čísel a SMSkam. Diky za radu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bohaatstvo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 20, 2005 5:51 pm Předmět: Siemens Data Suite |
|
|
Rád bych vás požádal o radu k tomuhle programu. Nainstaloval jsem ho, ale nelze navázat spojení a tak se ani nespustí aplikace "Mobil". Není chyba v určení komunikačního portu ? (Při instalaci mi to nabídlo jen porty COM 1-3 a přitom potřebuji USB).
Jak zprovoznit připojení k PC ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j.staubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 20, 2005 7:46 pm Předmět: Re: C62 a program na PC |
|
|
Rampi napsal: | Nevíte někdo, jaký program použít k C62 pro, abych se dostal adresáři, SMSkam, atd.? Pro přístup k obrázkum, melodii používám Siemens Data Suite. Ale tam se nedostanu do adresáře tel. čísel a SMSkam. Diky za radu. |
data suite pro cf62 se umi dostat do smsek i adresare... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bohaatstvo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po březen 21, 2005 12:09 pm Předmět: Re: Siemens Data Suite |
|
|
bohaatstvo napsal: | Rád bych vás požádal o radu k tomuhle programu. Nainstaloval jsem ho, ale nelze navázat spojení a tak se ani nespustí aplikace "Mobil". Není chyba v určení komunikačního portu ? (Při instalaci mi to nabídlo jen porty COM 1-3 a přitom potřebuji USB).
Jak zprovoznit připojení k PC ? |
Tak už je vše OK. Zapomněl jsem nahrát ovladače kabelu. Vůbec jsem si neuvědomil, že jsou potřeba i na kabel... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|