clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Obsah adresáře: S45i -> SX1

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Obsah adresáře: S45i -> SX1

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dandak
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 10, 2004 3:59 pm    Předmět: Obsah adresáře: S45i -> SX1 Odpovědět s citátem

Mám fungl nový SX1. Doteď jsem měl S45i, dva a půl roku. Do něj jsem všechno ukládat do Adrešáře, tj. do paměti telefonu. Mám tam 360 položek, mnohdy vícesložkových. Jak to všechno mám dostat do SX1 ?
Díky za radu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pokiswork
badatel
badatel

267.10 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 10, 2004 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

estli mas kabel, jak pro SX1 tak S45i, tak je vse v poho:
-spolu s SX1 si mel dostat cedko s obsluznym softem ten instni a pomoci neho se dostanes do pameti telefonu ( for SX1 )
-a pro S45i si dyztak stahni Siemens Data Suite (ten je k dispozici na strankach vyrobce) pro S45-ku nebo jiny phone Siemense (krom SX1), instni si ho

A nyní v "Tento Počítač" budeš mít dvě nové ikony (jsou na nich Siemensy), pripoj S45-ku na kabel k PC, klikni na ikonku pro S45 a dostanes se do flash pameti S45-ky. Skopci si vsechny Slozky v root disku nekam do kompu (samo sebo tak abys vedel kam si to ukladal ). Odpoj S45-ku, a Pripoj SX1 k PC (pres kabel, kery si dostal spolu SX1-kou). Tu by mel system automaticky detekovat jako dalsi pridavny disk (asi to potobe bude chtit ovladace__ale ty uz by meli byt v systemu__od doby co si instaloval "Siemens Data Suite for SX1"__takze dej automaticky urcit ovladace systemem). Zase pres ikonku v "Tento Počítač", ale tentokrate pro SX1, se dostanes do flash pameti SX1-ky. Nebo muzes kliknout na ikonku disku, ktery ti tam pribyl pri pripojeni SX1-ky. a skopci si tam ty soubory z Root slozky S45, kere sis ulozïl nekam do kompu. HUJ. a je vse hotovo___mas stejny data v SX1-ce ako v S45-ce. wink

tak hodne stesti__ Dancing 8)

dandak
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 15, 2004 2:09 pm    Předmět: Re: Obsah adresáře: S45i -> SX1 Odpovědět s citátem

dandak napsal:
Mám fungl nový SX1. Doteď jsem měl S45i, dva a půl roku. Do něj jsem všechno ukládat do Adrešáře, tj. do paměti telefonu. Mám tam 360 položek, mnohdy vícesložkových. Jak to všechno mám dostat do SX1 ?
Díky za radu.

Takže odpovím sám sobě a snad někomu pomohu (a od toho jsou fóra, ne ?):

S45i - nainstaloval jsem "Data Exchange Software_v267" a "S45i XTNDConnect PC".
Dále jsem nainstalil (nepoužívám ho) MS Outlook.
Data z S45i jsem synchronizoval s Utloukem.
SX1 - no a ten jsem následně znovu sesynchonizoval pomocí "Siemens data Suite SX1" s novými Kontakty v Utlouku.

Tak. Nemlaťte mě, ale, jak jsem psal, snad to někomu pomůže.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pokiswork
badatel
badatel

267.10 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 15, 2004 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc to delat jednoduše Arrow dyz to ide slozite Applause Very Happy
dandak
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 15, 2004 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já to zkoušel podle Tvé rady. Jenže adresář z S45i měl příponu *.adr a já nenašel v SX1 žádný podobný soubor, který bych zaměnil. Tudíž kam jsem to měl přesně zkoupnout ? To jsi už nenapsal Shame on you
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: