View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mahamajka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:45 pm Post subject: java hry |
|
|
prosim poradte mi,stiahla som si z netu hru Mario,odzipovala som ju,ale netusim co mam dat do mojej cx65,mam i kabel a MPM,no ale ked to odzipujem je tam vela suborov s koncovkou .class a subor META-INF a IMAGES,ked to tam cele hodim nefunguje to,tak co tam ma dat??dik |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:46 pm Post subject: |
|
|
ten zip nerozzipuj musi byt vo formate jar a zda sa mi ze tam treba aj jad _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj E-Mail neviem nanho heslo
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:50 pm Post subject: |
|
|
jo. Jesli to má příponu zip, tak jí přepiš na jar. Soubor jad neni potřeba (i když ho ale některé hry vyžadují) _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
mahamajka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:51 pm Post subject: |
|
|
emil12 wrote: | ten zip nerozzipuj musi byt vo formate jar a zda sa mi ze tam treba aj jad |
ale tam neni ziadne jad ani jar,ved prave to je haluz,je tam 12 krat subor .class, META-INF a IMAGES a jedna melodia.nechapem tomu |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
Ten zip premenuj na jar a potom stiahni daky program ktory vygeneruje zo suboru jar aj jad a potom oba subory nahraj cez kabel do mobilu  _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
mahamajka wrote: | emil12 wrote: | ten zip nerozzipuj musi byt vo formate jar a zda sa mi ze tam treba aj jad |
ale tam neni ziadne jad ani jar,ved prave to je haluz,je tam 12 krat subor .class, META-INF a IMAGES a jedna melodia.nechapem tomu |
ten zi subor premenuj na jar !!!
mario.zip
mario.jar
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
len premenuj a hod do mobilu a hotovo !! _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

4264.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:54 pm Post subject: |
|
|
Dik ze si to skratil  _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
mahamajka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:02 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | mahamajka wrote: | emil12 wrote: | ten zip nerozzipuj musi byt vo formate jar a zda sa mi ze tam treba aj jad |
mario.zip
mario.jar
len premenuj a hod do mobilu a hotovo !! |
ja vam vsetkym moooooc dakujem,idem to hned vyskusat,pa pa cmuk |
|
Back to top |
|
 |
mahamajka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:18 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | mahamajka wrote: | emil12 wrote: | ten zip nerozzipuj musi byt vo formate jar a zda sa mi ze tam treba aj jad |
mario.zip
mario.jar
HA HA nejde to.lebo ked som to stiahla ma to len nazov Mario a neni tam ziadna pripona ani nic,ak ked odzipujem tak uz vies...12x .class atd... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:20 pm Post subject: |
|
|
mahamajka wrote: | HA HA nejde to.lebo ked som to stiahla ma to len nazov Mario a neni tam ziadna pripona ani nic,ak ked odzipujem tak uz vies...12x .class atd... |
Tak si to přejmenuj na mario.jar  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:14 pm Post subject: |
|
|
mahamajka wrote: | CX65-ka wrote: | mahamajka wrote: | emil12 wrote: | ten zip nerozzipuj musi byt vo formate jar a zda sa mi ze tam treba aj jad |
mario.zip
mario.jar
HA HA nejde to.lebo ked som to stiahla ma to len nazov Mario a neni tam ziadna pripona ani nic,ak ked odzipujem tak uz vies...12x .class atd... |
Ak máš XP tak si otvor priečinok, kde máš Mária a choď myšou hore k tým ať k tomu modrému a hneď pod ním sú nejaké texty. Tak z tých textov klikni na Nástroje-Možnosti složky a tam odškrtni Skrýt příponu známych souború. Teraz už budeš mať ten súbor aj s koncovkov. Ak je tá koncovka .jar tak nič nemeň a daj to do nejakého prázdneho priečinka a premenuj ho na Mario alebo tak nejak. Ak to je .zip tak to premenuj na .jar a urob to isté, čo predtým. Teraz to už len nahraj do mobilu a máš to. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:10 pm Post subject: |
|
|
A to jako jak? To mam zazipovany soubor napr. Fifa 2004.zip, ano? A ted na ni kliknu pravym tlacitkem u mysi a dam prejmenovat, tam napisu .jar a je to??? Pak to ale bude Fifa2004.jar.zip. Sorry za nechapavost  |
|
Back to top |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:48 pm Post subject: |
|
|
Ty si stáhl tu hru do PC.a pak si to rozzipoval,jelikoz si tam měl ikonku jakou používá Win RAR.A pak si tam měl to meta-inf atd.Tak to nerozzipuj.nech to tak jak to bylo.Aby ses ujistil že je to formátu *JAR,najeď na to kurzorem a tam by se ti to mělo zobrazit.
OK?? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:06 pm Post subject: |
|
|
Ale ne,kdyz na to najedu, tak tam je ZIP archive |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:11 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | A to jako jak? To mam zazipovany soubor napr. Fifa 2004.zip, ano? A ted na ni kliknu pravym tlacitkem u mysi a dam prejmenovat, tam napisu .jar a je to??? Pak to ale bude Fifa2004.jar.zip. Sorry za nechapavost  |
Vim kde je asi jadro pudla. Pouzivas pruzkumnika Windows, ze jo??? Jak vime, ten skryva zname pripony souboru (takze soubor "neco.exe" se ti ukaze jenom jako "neco." Tim padem pri prejmenovani ve skutecnostie nezmenis jeho typ, ale jen jeho jmeno. Zkus pouzit nejaky souborovy manager (Servant Salamander, Windows Commander atd...) tam by nemel byt problem _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
|