View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

13860.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:57 pm Post subject: nový styl fóra |
|
|
Chtěl bych se zeptat jestli admini siemens manie neplánují nový styl pro fórum.... Díky
Last edited by lepidlor on Mon Dec 20, 2004 9:00 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 11:07 pm Post subject: |
|
|
Preco? Toto ti nevyhovuje? Ja som spokojny. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:00 am Post subject: Re: nový styl fóra |
|
|
lepidlor wrote: | Chtěl bych se zepat jestli admini siemens manie neplánují nový styl pro fórum.... Díky |
Styl fora sa bude na buduci rok od zakladov menit...neviem,ako po grafickej stranke,ale po systemovej urcite....aj ja osobne mam par napadov,co sa bude dat vylepsit... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |

13860.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:59 am Post subject: |
|
|
Díky za odpověď  |
|
Back to top |
|
 |

13860.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:02 am Post subject: |
|
|
diablo wrote: | Preco? Toto ti nevyhovuje? Ja som spokojny. | Já si myslím že kdyby tady nebyl už jenom styl subsilver, a byl by tu jiný, tak by to špatně nevypadalo  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:46 pm Post subject: Re: nový styl fóra |
|
|
hanni wrote: | Styl fora sa bude na buduci rok od zakladov menit...neviem,ako po grafickej stranke,ale po systemovej urcite....aj ja osobne mam par napadov,co sa bude dat vylepsit... |
Systémové změny fóra? Doufám že se tu pak budu moct zorientovat  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:49 pm Post subject: Re: nový styl fóra |
|
|
BEZY wrote: | hanni wrote: | Styl fora sa bude na buduci rok od zakladov menit...neviem,ako po grafickej stranke,ale po systemovej urcite....aj ja osobne mam par napadov,co sa bude dat vylepsit... |
Systémové změny fóra? Doufám že se tu pak budu moct zorientovat  | Jesli bude stejně nebo ještě víc přehledný, tak nemam nic proti.  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 7:01 pm Post subject: Re: nový styl fóra |
|
|
BEZY wrote: | hanni wrote: | Styl fora sa bude na buduci rok od zakladov menit...neviem,ako po grafickej stranke,ale po systemovej urcite....aj ja osobne mam par napadov,co sa bude dat vylepsit... |
Systémové změny fóra? Doufám že se tu pak budu moct zorientovat  |
Já myslím, že bude třeba třída C, v ní budou další podtřídy (C60, CX65 apod.) anebo je možné, že to bude úplně jinak. Zvlášť, když teď přibyly řady (x60, x45, x50 ...) . |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 7:05 pm Post subject: Re: nový styl fóra |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | hanni wrote: | Styl fora sa bude na buduci rok od zakladov menit...neviem,ako po grafickej stranke,ale po systemovej urcite....aj ja osobne mam par napadov,co sa bude dat vylepsit... |
Já myslím, že bude třeba třída C, v ní budou další podtřídy (C60, CX65 apod.) anebo je možné, že to bude úplně jinak. Zvlášť, když teď přibyly řady (x60, x45, x50 ...) . |
Nechme se překvapit, co nám na našem oblíbeném webu přichystají  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:46 am Post subject: Re: nový styl fóra |
|
|
Ale urcite..aspon moje napady nemaju s rozdelenim fora nic spolocne... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:22 pm Post subject: Re: nový styl fóra |
|
|
BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | hanni wrote: | Styl fora sa bude na buduci rok od zakladov menit...neviem,ako po grafickej stranke,ale po systemovej urcite....aj ja osobne mam par napadov,co sa bude dat vylepsit... |
Nechme se překvapit, co nám na našem oblíbeném webu přichystají  |
Přesně tak. SiemensMania je už můj nejoblíbenější web. MobilMania je už až druhá. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:26 pm Post subject: Re: nový styl fóra |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | hanni wrote: | Styl fora sa bude na buduci rok od zakladov menit...neviem,ako po grafickej stranke,ale po systemovej urcite....aj ja osobne mam par napadov,co sa bude dat vylepsit... |
Přesně tak. SiemensMania je už můj nejoblíbenější web. MobilMania je už až druhá. |
Jj, u mě je tomu taky už tak.  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:28 pm Post subject: Re: nový styl fóra |
|
|
BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | hanni wrote: | Styl fora sa bude na buduci rok od zakladov menit...neviem,ako po grafickej stranke,ale po systemovej urcite....aj ja osobne mam par napadov,co sa bude dat vylepsit... |
Jj, u mě je tomu taky už tak.  |
Brácho . Dřív jsem na MM strávil skoro všechen čas, co jsem byl na netu, ale teď už jenom chviličku. Teď jsem as furt tady . |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:22 pm Post subject: Re: nový styl fóra |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Brácho . Dřív jsem na MM strávil skoro všechen čas, co jsem byl na netu, ale teď už jenom chviličku. Teď jsem as furt tady . |
Mluvíš mi z duše. Nejsi ty jasnověec?  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:30 pm Post subject: Re: nový styl fóra |
|
|
BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Brácho . Dřív jsem na MM strávil skoro všechen čas, co jsem byl na netu, ale teď už jenom chviličku. Teď jsem zas furt tady . |
Mluvíš mi z duše. Nejsi ty jasnověec?  |
Já jasnovědec nejsem, ale měl jsem za to, že Nerve_Toxin je vědma . Ale vraťme se k tématu. Na MobilManii mě dokážou vytočit inteligentní přivrženci jiných značek (ale zas co jim dělám já ). |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|