Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
spa začátečník

76.18 SMM
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 6:52 pm Předmět: |
|
|
tá java aplikácia mi nejde spustiť a napíše mi: cannot create class in system package....... a ked dám testpoint tak mi to tiež nece spojiť....už fakt nevieš čo mu tak je.e.....ved cx65ka mi fičala úplne normálne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kozino věrný diskusník

2156.42 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: so leden 05, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
Musíš použiť aplikáciu px5amd.
TestPoint musíš najprv prerezať na základnej doske. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spa začátečník

76.18 SMM
|
Zaslal: po leden 07, 2008 6:27 pm Předmět: |
|
|
cože??? neni tu dakde na to návod??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 2742 Bydliště: NZ, Slovensko
98063.28 SMM
|
Zaslal: po leden 07, 2008 6:57 pm Předmět: |
|
|
Už som ti to spomínal, TP=TestPoint, prerušenie cesty na základnej doske. Stiahni si tento obrázok a vyznačený bod preruš - prerezať, aby sa to nespájalo. Opatrne aby si nešiel moc hlboko. Prerušiť to môžeš napr. väčšou ihlou ako ja . _________________
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: po leden 07, 2008 7:18 pm Předmět: |
|
|
Predtym ako budes robit TP skus pouzit jeden s tyxto loaderov
->pm55amd alebo px5amd ked nepojde ani jeden tak az potom TP. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
texaco kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 12, 2008 10:18 am Předmět: C60 - nezapne |
|
|
Vážení, vlastní chybou jsem si umrtvil starou C60. Mám k ní sentimentální vztah, rád bych ji zase rozjel. Jenže narážím na problém ve všech tu zmiňovaných programech (Freia, VKlay, Joker, ...) - nespojí se. Už jsem i lezl dovnitř, ale tam, kde by měl být onen TP, žádné propojení nevede.
Při pokusu o zapnutí telefon jenom zabzučí. Mám servisní USB kabel, dokonce originál od Siemensu, protože v Eurotelu tenkrát jiné nebyly.
Takže - VKlay končí touto hláškou (nebo její variací, pokud vyberu jiný typ spojení): no answer from boot GoBoot_Bootcorebug.bin
Podobně "zhasne" i Freia: COMM_SendBoot : boot file is not accepted
Firmware v době před pádem byl 27, sosnutý přímo z těchto stránek. Telefon jsem pohřbil tím, že jsem nahrával nové barevné téma přes Siemens EEPROM tool a idiot jsem klikl na Save All. Veškeré dostupné návody jsem se snažil následovat, ale prostě se nedaří. Prosím o radu. Děkuji. JM. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chude začátečník

0.00 SMM
|
Zaslal: so leden 12, 2008 3:49 pm Předmět: Re:ako spojim c60ku s v-klayem?? |
|
|
Ve vetsine pripadech staci jen naformatovat .
Testpoint udelej presne tam kde je vyznaceno ! Je pod 1 vrstvou laku !
Naposledy upravil chude dne so leden 12, 2008 4:32 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
texaco kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 12, 2008 4:25 pm Předmět: |
|
|
Díky Ti, to bylo přesně ono. Řezat, i když není nic vidět. To info jsem předtím nikde nepotkal. Už se tam hrne nový firmware. Formát teď nepomohl - zkoušel jsem Jokerem. JM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|