View previous topic :: View next topic |
Ste veriaci? |
Áno |
|
5% |
[ 1 ] |
Nie |
|
94% |
[ 17 ] |
|
Total Votes : 18 |
|
Author |
Message |
romulus VIP

SMM
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:43 pm Post subject: |
|
|
Mám nápad... Uděláme ze SiemensManie sektu. Všichni členové sekty budou dostávat zdarma nové telefony, budou mít neomezený kredit, ale budou pracovat jen pro své věrozvěsty Weitlesse a Romuluse a při vstupu do sekty odevzdají veškerý majetek. To je pěkné náboženství, ne?
Jen udělat ještě pěkné desatero - jedinou značku budeš ctíti, nevezmeš jméno Siemense nadarmo a podobně...
Kdo se hlásí??  |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:19 am Post subject: |
|
|
Nerve_Toxin wrote: | Jo souhlasím s Hannim. Jinak nevím jak technicky založenej člověk ůže chodit do kostela...ale dobře. Stejně si myslím, že tam chodí čím dál tím míň lidí a až tu nebude ta generace důchodkyň, tak věřících začne rapidně ubývat. V dnešní době to už asi nikoho neoslovuje...možná je to špatně to nevím |
Nemusíš chodiť do kostola. Napr. Ja som tam nebol už asi 2 roky, ale v Boha verím. |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:20 am Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Mám nápad... Uděláme ze SiemensManie sektu. Všichni členové sekty budou dostávat zdarma nové telefony, budou mít neomezený kredit, ale budou pracovat jen pro své věrozvěsty Weitlesse a Romuluse a při vstupu do sekty odevzdají veškerý majetek. To je pěkné náboženství, ne?
Jen udělat ještě pěkné desatero - jedinou značku budeš ctíti, nevezmeš jméno Siemense nadarmo a podobně...
Kdo se hlásí??  |
A aký mobil dostaneme ako prvý? |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

SMM
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:48 pm Post subject: |
|
|
Som zasadne neveriaci, lebo podla mojho nazoru nabozenstvo (v niektorych pripadoch i viera) cloveka len obmedzuju, stale same zakazy a prikazy a je to casto v protikade s moralkou. Napr Nezabijes. Ale si si isty ci nezabijes toho, co ti vyvrazdil rodinu? (kto tvrdi budem ho mucit sa poriadne myli). Verim v sameho seba, lebo na seba sa mozem (pochopitelne) najviac spolahnut, ved koho poznam lepsie? Viera je pre tych psichicky slabych co sa nedokazu konfrontovat s realitou. Ty nech upinaju oci k bohu v slepej nadeji ze im pomoze. Pokial ja viem, "panovi" sa moc nechce starat sa o jeho "deti", ved im dal slobodnu volu (prilis jednoduche riesenie, zbavit sa problemov; a v komtraste su slobodna vola a osud, mozeme si vybrat co je dopredu dane). A preto tvrdim, citujem jednu nemenovanu kapelku: God is Dead, God is Dead, In the dark your voice is calling; a pytam sa: Is your real world so painful That you turn towards the sky? Are you so afraid of life That you sit and wait to die?
Deus mortus ext! _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

SMM
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:46 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Nemusíš chodiť do kostola. Napr. Ja som tam nebol už asi 2 roky, ale v Boha verím. |
já to myslel ve smyslu věřit v Boha. Přijde mi sice divný že by se tu třeba člověk vyvinul jenom tak sám od sebe, ale věřit v boha to teda ne _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

SMM
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:24 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Proboha, co to resite? Kdybych si nabozenstvi musel vybrat, bral bych buddhismus... Nelibi se mne islam... No nevim, kolik lidi cetlo Koran, aby mohlo islam soudit... Kdyz te donuti k tomu, aby ses dal k nejakymu nabozenstvi, nema to nic spolecnyho s virou. A tenhle topic je o vire - musise to rozlisovat, jak to udelal hanni... Jo, jsem neverici (hlasoval jsem ne), ale nevira v boha je pomerne fanaticka vira... Proste kazdej necemu veri, ale slovem Viera se asi mysli krestanstvi... |
Tak já vím, že jsem trochu odbočil, ale přecejenom každé náboženství má nějakého boha a tím pádem i víru v něj. A Alláh mi moc sympatický nepřipadá . |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

SMM
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:45 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: | Som zasadne neveriaci, lebo podla mojho nazoru nabozenstvo (v niektorych pripadoch i viera) cloveka len obmedzuju, stale same zakazy a prikazy a je to casto v protikade s moralkou. Napr Nezabijes. Ale si si isty ci nezabijes toho, co ti vyvrazdil rodinu? (kto tvrdi budem ho mucit sa poriadne myli). Verim v sameho seba, lebo na seba sa mozem (pochopitelne) najviac spolahnut, ved koho poznam lepsie? Viera je pre tych psichicky slabych co sa nedokazu konfrontovat s realitou. Ty nech upinaju oci k bohu v slepej nadeji ze im pomoze. Pokial ja viem, "panovi" sa moc nechce starat sa o jeho "deti", ved im dal slobodnu volu (prilis jednoduche riesenie, zbavit sa problemov; a v komtraste su slobodna vola a osud, mozeme si vybrat co je dopredu dane). A preto tvrdim, citujem jednu nemenovanu kapelku: God is Dead, God is Dead, In the dark your voice is calling; a pytam sa: Is your real world so painful That you turn towards the sky? Are you so afraid of life That you sit and wait to die?
Deus mortus ext! |
Ses neverici, ale veris v sebe. Nerekl bych ze ses neverici...
Co se tyce svobodne vule, meli bychom mu byt spis vdecni, ze nam dal moznost o sobe rozhodovat, ne? On delal cloveka vlastne podle sebe, nechtel hrat Clovece nezlob se. No a ty mluvis samozrejme jenom o krestanstvi, jiny nabozenstvi (tzn. ty mimo "velkou trojku" - krestanstvi, judaismus, islam) to muzou mit jinak. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

SMM
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:13 pm Post subject: |
|
|
Zas je dobrýv něco věřit, možná si pak člověk rozmyslí udělat nějakou hnusárnu _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
SMM
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:43 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | A aký mobil dostaneme ako prvý? |
ha,to by bylo dobrý,kdybchom dostali já nevim... třeba Nokii;)
ale já se nehlásím,i když.... já toho moc nemám  _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

SMM
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:17 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Mám nápad... Uděláme ze SiemensManie sektu. Všichni členové sekty budou dostávat zdarma nové telefony, budou mít neomezený kredit, ale budou pracovat jen pro své věrozvěsty Weitlesse a Romuluse a při vstupu do sekty odevzdají veškerý majetek. To je pěkné náboženství, ne?
Kdo se hlásí??  |
Já se hlásím óóóó náš zvěrozvěstiteli  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:33 pm Post subject: |
|
|
HOne wrote: | ha,to by bylo dobrý,kdybchom dostali já nevim... třeba Nokii;)
ale já se nehlásím,i když.... já toho moc nemám  |
Ukameňujte HOne. Porušil pravidlá našej sekty. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

SMM
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:28 pm Post subject: |
|
|
Kdo se hlásí??  |
Hmm, a na jaké adrese bude kostel? www.siemensmania.cz ? Kolikrát denně se mám modlit?
 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:51 pm Post subject: |
|
|
Tak ukáž ako? |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

SMM
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:27 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Ses neverici, ale veris v sebe. Nerekl bych ze ses neverici...
Co se tyce svobodne vule, meli bychom mu byt spis vdecni, ze nam dal moznost o sobe rozhodovat, ne? On delal cloveka vlastne podle sebe, nechtel hrat Clovece nezlob se. No a ty mluvis samozrejme jenom o krestanstvi, jiny nabozenstvi (tzn. ty mimo "velkou trojku" - krestanstvi, judaismus, islam) to muzou mit jinak. |
Vieru v seba sameho by som neoznacoval za 'vieru' v pravom slova zmysle- teda vieru v nieco nadprirodzene, vyssiu moc atd, je to len spoliehanie na sameho seba a nie na spominanu vyssiu moc. Otazka Slobodna vola vs Osud je zlozitejsia a viac-menej len na podpichnutie nejakych tych krestanov Podobne ako: Ked je Boh vsemohuci, dokaze stvorit taky kamen co nedokaze zdvihnut?
BTW, ked robil cloveka na svoj obraz, odkial ma Boh pupok?
K inym nabozenstvam ktore si spominal mam vacsi (teda aspon nejaky) respekt ako ku krestanstvu, ktore sa mi kadodennym vnucovanim znechutilo natolko ze som si precital aj Satanisticku bibliu (neodporucam, znegujte Bibliu a mate to iste).
Suma sumarum, len som chcel naznacit ze nabozenstvo a vieru vo vyssiu moc clovek k zivotu nepotrebuje. Ty co ano, ty nech si chodia do kostola.
PS: som lavo-hemisferny logicky typ
 _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|