View previous topic :: View next topic |
Který byste si pořídili? |
EL71 |
|
54% |
[ 29 ] |
SXG75 |
|
28% |
[ 15 ] |
Oba dva :-) |
|
16% |
[ 9 ] |
|
Total Votes : 53 |
|
Author |
Message |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 5:46 pm Post subject: |
|
|
Přesně tak. Konstrukce klávesnice a komfort psaní je něco jiné.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:25 pm Post subject: |
|
|
Kaminar wrote: | Neporovnáváme tlačítka, ale komfort psaní na klávesnici. | Komfort pisania na klavesnici je pokial sa nemylim dana tlacitkami
Tie su vacsinou u klasickych telefonov,vzhladom na konstrukciu,lepsie,ako u vecok alebo sliderov...a okrem toho,ked porovnas velkost SXG a EL,tak nie je o com. Takze sice porovnavat mozete,ale je to iba zbytocne mutenie vody
Myslim si,ze uzitocnejsie je u tychto telefonoch porovnavat ine veci.Mna by napr. zaujimalo,ci hra lepsie lepsie SXG75 alebo EL71. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Miroslav Šůs řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:28 pm Post subject: |
|
|
Ja s tebou vesmes souhlasim, ale prave ze kazdeho zajima jina vec. _________________ C25 -> C35i -> C45 -> M55 -> MC60 -> CX65 -> SXG75(fw22) + 1GB RS-MMC + IMS 700 + HHB 700 + S75(fw40) na porovnani |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 2:35 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Kaminar wrote: | Neporovnáváme tlačítka, ale komfort psaní na klávesnici. | Komfort pisania na klavesnici je pokial sa nemylim dana tlacitkami
Tie su vacsinou u klasickych telefonov,vzhladom na konstrukciu,lepsie,ako u vecok alebo sliderov...a okrem toho,ked porovnas velkost SXG a EL,tak nie je o com. Takze sice porovnavat mozete,ale je to iba zbytocne mutenie vody
|
Jak si napsal, většinou. Takže to nemusí být pravda. Například na véčku CF75 se píše mnohem lépe než na SXG.
Quote: | Myslim si,ze uzitocnejsie je u tychto telefonoch porovnavat ine veci.Mna by napr. zaujimalo,ci hra lepsie lepsie SXG75 alebo EL71. |
Na to jsem se ptal, ale nikdo na to neodpověděl. Takže máš prostor.  |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:16 am Post subject: Porovnání zvuku |
|
|
Dokázal by někdo porovnat zvukovou kvalitu SXG a EL71? |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 9:49 am Post subject: Porovnání kvality signálu |
|
|
V diskuzi o EL71 se objevily znepokujující zprávy o slabší kvalitě signálu tohoto telefonu. Jak je na tom s kvalitou signálu SXG75 v porovnání s EL71? |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 10:16 am Post subject: Re: Porovnání kvality signálu |
|
|
Kaminar wrote: | V diskuzi o EL71 se objevily znepokujující zprávy o slabší kvalitě signálu tohoto telefonu. Jak je na tom s kvalitou signálu SXG75 v porovnání s EL71? |
To netuším, ale z mý zkušenosti má xXx75 slabší signál než C75, sice nepatrně, ale v místě mého bydliště tohle slabý zhoršení už znamená hranici mezi dostupností a nedostupností. V cifrách je to zhoršení až o 4 dBm; takže tam, kde jsem měl s C75 hraničních, ale na zprávy ještě pořád spolehlivejch -97dBm, už je -101dBm a šmitec.
Ale při volání se rád dívám z okna, a tam je signál pořád dobrej... no a při posílání zpráv mi nedělá problém zvednout ruku trochu ke stropu...  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 10:31 am Post subject: |
|
|
Škoda, že C75 nemám. Ale brácha má CF75 a ty by mohly být, co do kvality signálu na stejno. Já mám ještě C35i, nešlo by to přirovnat k ní?  |
|
Back to top |
|
 |
PJdESiGN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:19 pm Post subject: Re: Porovnání EL71 a SXG75 |
|
|
Kaminar wrote: | Měl někdo už tyto dva telefony v ruce a může je tak porovnávat? Který z nich má lepší display, klávesnici, zvuk,...? |
Čauvec, no vzhledem k tomu, že SXG jsem měl tu čest mít cca 1 měsíc než jsem se rozhodl pro přehrátí FW v aut servisu PPI-ETC kde mi ti šikulové spálili celej bord a poslali MT nazpět jako opravený ...
V tuto chvíli čekám na peníze za SXG75 a jdu do EL71 takže určitě porovnám a přispěji do debaty teda pokud to nebude EF81.... zatím se tu mějte |
|
Back to top |
|
 |
PJdESiGN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:25 pm Post subject: Re: Nošení mobilů v kapse |
|
|
Kaminar wrote: | Už jsem tenhle dotaz položil ve forů s EL71, ale nikdo zatím na to neodpověděl, tak to hodím ještě i sem.
Běžně nosím mobil v kapse a když koukám na tu EL71 tak mám obavu, že EL71 by mohla být přiliš náchylná k poškození při nošení v kapse. Co na to říkate vy, co ji už máte?
A jak se nosí v kapse SXG75? V recenzi na MM psali, že na nošení v kapse je moc velkej.  |
Hoj, vzhledem k tomu že jsem SXG75 cca měsíc měl tak si myslím že je to úplně v pohodě ... bohužel již odešel do věčných lovišť ... při přehráti FW v PPI-ETC. ale i tak si myslím že v riflích nebo v kraťasech pohoda ... ikdyž přidej klíče a šrajtofli a hlídej abys nešel s kraťasama u kolen  |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:44 pm Post subject: |
|
|
2 PJdESiGN: Ty woe... Takový servisáci snad nežijou ani v Rusku...  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
PJdESiGN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 3:02 pm Post subject: |
|
|
Měl jsem sice SXG jen na chvilk na zkoušku, ale s tím psaním SMS bych to neviděl zase tak růžově. Tlačítka by mohla být vyšší, místa na to tam je dost. A dolní tlačítka jsou příliš blízko u dolního okraje, což je docela nepříjemné.
musím souhlasit SXG jsem měl cca 1 měsíc a s tou dolní řadou je to fakt nic moc ... palec musíte hodně krčit a vzhledem k tomu že SXG není žádný prcek a pokud nemáte tlapu jako zedník tak ten MT držíte oněco málo výše a tudíž dostupnost spodních kláves je zhoršená |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 3:12 pm Post subject: |
|
|
mně u xXx75 vadí ohledně psaní vadí akorát to, že nemá použitelnou T9, čili jedna zpráva se píše tak 3x dýl. Úplnej horor je potom psaní v ICQ, ale to je asi způsobený samotnou aplikací - při psaní se mi po mezerách vnucuje vždycky velký písmeno a možnosti napsat malý se dá dosáhnout jedině přes pečlivě načasovanej dvojklik na čtyřsměrový tlačítko .
Kámoš říkal, že si málem vykloubil ruku, když jsem mu půjčil SXG na hraní (narážka na umístění spodnějších tlačítek), ale já s tím nemám ani při psaní zpráv problémy ani u nejspodnější řady. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
PJdESiGN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 3:50 pm Post subject: |
|
|
ccd98 wrote: | 2 PJdESiGN: Ty woe... Takový servisáci snad nežijou ani v Rusku...  |
jj taky jsem je idioty pěkně seřval ... na výstupní kontrole jim ležel přes týden a stejně mi ho chudáka poslali smrdutýho a vyskratovanýho |
|
Back to top |
|
 |
|