clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Porovnání EL71 a SXG75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Porovnání EL71 a SXG75
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  

Který byste si pořídili?
EL71
54%
 54%  [ 29 ]
SXG75
28%
 28%  [ 15 ]
Oba dva :-)
16%
 16%  [ 9 ]
Total Votes : 53

Author Message
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 5:46 pm    Post subject: Reply with quote

Přesně tak. Konstrukce klávesnice a komfort psaní je něco jiné. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 6:25 pm    Post subject: Reply with quote

Kaminar wrote:
Neporovnáváme tlačítka, ale komfort psaní na klávesnici.
Komfort pisania na klavesnici je pokial sa nemylim dana tlacitkami
Tie su vacsinou u klasickych telefonov,vzhladom na konstrukciu,lepsie,ako u vecok alebo sliderov...a okrem toho,ked porovnas velkost SXG a EL,tak nie je o com. Takze sice porovnavat mozete,ale je to iba zbytocne mutenie vody wink

Myslim si,ze uzitocnejsie je u tychto telefonoch porovnavat ine veci.Mna by napr. zaujimalo,ci hra lepsie lepsie SXG75 alebo EL71.

Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

Ja s tebou vesmes souhlasim, ale prave ze kazdeho zajima jina vec.
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
Kaminar wrote:
Neporovnáváme tlačítka, ale komfort psaní na klávesnici.
Komfort pisania na klavesnici je pokial sa nemylim dana tlacitkami
Tie su vacsinou u klasickych telefonov,vzhladom na konstrukciu,lepsie,ako u vecok alebo sliderov...a okrem toho,ked porovnas velkost SXG a EL,tak nie je o com. Takze sice porovnavat mozete,ale je to iba zbytocne mutenie vody wink

Jak si napsal, většinou. Takže to nemusí být pravda. Například na véčku CF75 se píše mnohem lépe než na SXG.

Quote:
Myslim si,ze uzitocnejsie je u tychto telefonoch porovnavat ine veci.Mna by napr. zaujimalo,ci hra lepsie lepsie SXG75 alebo EL71.

Na to jsem se ptal, ale nikdo na to neodpověděl. Takže máš prostor. Very Happy
Back to top
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 11:16 am    Post subject: Porovnání zvuku Reply with quote

Dokázal by někdo porovnat zvukovou kvalitu SXG a EL71?
Back to top
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 9:49 am    Post subject: Porovnání kvality signálu Reply with quote

V diskuzi o EL71 se objevily znepokujující zprávy o slabší kvalitě signálu tohoto telefonu. Jak je na tom s kvalitou signálu SXG75 v porovnání s EL71?
Back to top
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 10:16 am    Post subject: Re: Porovnání kvality signálu Reply with quote

Kaminar wrote:
V diskuzi o EL71 se objevily znepokujující zprávy o slabší kvalitě signálu tohoto telefonu. Jak je na tom s kvalitou signálu SXG75 v porovnání s EL71?

To netuším, ale z mý zkušenosti má xXx75 slabší signál než C75, sice nepatrně, ale v místě mého bydliště tohle slabý zhoršení už znamená hranici mezi dostupností a nedostupností. V cifrách je to zhoršení až o 4 dBm; takže tam, kde jsem měl s C75 hraničních, ale na zprávy ještě pořád spolehlivejch -97dBm, už je -101dBm a šmitec.
Ale při volání se rád dívám z okna, a tam je signál pořád dobrej... no a při posílání zpráv mi nedělá problém zvednout ruku trochu ke stropu... Smile

Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 10:31 am    Post subject: Reply with quote

Škoda, že C75 nemám. Ale brácha má CF75 a ty by mohly být, co do kvality signálu na stejno. Sad Já mám ještě C35i, nešlo by to přirovnat k ní? Smile
Back to top
PJdESiGN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 2:19 pm    Post subject: Re: Porovnání EL71 a SXG75 Reply with quote

Kaminar wrote:
Měl někdo už tyto dva telefony v ruce a může je tak porovnávat? Který z nich má lepší display, klávesnici, zvuk,...?

Čauvec, no vzhledem k tomu, že SXG jsem měl tu čest mít cca 1 měsíc než jsem se rozhodl pro přehrátí FW v aut servisu PPI-ETC kde mi ti šikulové spálili celej bord a poslali MT nazpět jako opravený Applause Smile...
V tuto chvíli čekám na peníze za SXG75 a jdu do EL71 takže určitě porovnám a přispěji do debaty teda pokud to nebude EF81.... zatím se tu mějte
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
PJdESiGN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 2:25 pm    Post subject: Re: Nošení mobilů v kapse Reply with quote

Kaminar wrote:
Už jsem tenhle dotaz položil ve forů s EL71, ale nikdo zatím na to neodpověděl, tak to hodím ještě i sem.

Běžně nosím mobil v kapse a když koukám na tu EL71 tak mám obavu, že EL71 by mohla být přiliš náchylná k poškození při nošení v kapse. Co na to říkate vy, co ji už máte?

A jak se nosí v kapse SXG75? V recenzi na MM psali, že na nošení v kapse je moc velkej. Sad

Hoj, vzhledem k tomu že jsem SXG75 cca měsíc měl tak si myslím že je to úplně v pohodě ... bohužel již odešel do věčných lovišť ... při přehráti FW v PPI-ETC. ale i tak si myslím že v riflích nebo v kraťasech pohoda ... ikdyž přidej klíče a šrajtofli a hlídej abys nešel s kraťasama u kolen Smile
Back to top
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

2 PJdESiGN: Ty woe... Shocked Takový servisáci snad nežijou ani v Rusku... Brick wall
PJdESiGN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

Měl jsem sice SXG jen na chvilk na zkoušku, ale s tím psaním SMS bych to neviděl zase tak růžově. Tlačítka by mohla být vyšší, místa na to tam je dost. A dolní tlačítka jsou příliš blízko u dolního okraje, což je docela nepříjemné.

musím souhlasit SXG jsem měl cca 1 měsíc a s tou dolní řadou je to fakt nic moc ... palec musíte hodně krčit a vzhledem k tomu že SXG není žádný prcek a pokud nemáte tlapu jako zedník tak ten MT držíte oněco málo výše a tudíž dostupnost spodních kláves je zhoršená
Back to top
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 3:12 pm    Post subject: Reply with quote

mně u xXx75 vadí ohledně psaní vadí akorát to, že nemá použitelnou T9, čili jedna zpráva se píše tak 3x dýl. Úplnej horor je potom psaní v ICQ, ale to je asi způsobený samotnou aplikací - při psaní se mi po mezerách vnucuje vždycky velký písmeno a možnosti napsat malý se dá dosáhnout jedině přes pečlivě načasovanej dvojklik na čtyřsměrový tlačítko Brick wall Brick wall .
Kámoš říkal, že si málem vykloubil ruku, když jsem mu půjčil SXG na hraní (narážka na umístění spodnějších tlačítek), ale já s tím nemám ani při psaní zpráv problémy ani u nejspodnější řady.

PJdESiGN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

ccd98 wrote:
2 PJdESiGN: Ty woe... Shocked Takový servisáci snad nežijou ani v Rusku... Brick wall

jj taky jsem je idioty pěkně seřval ... na výstupní kontrole jim ležel přes týden a stejně mi ho chudáka poslali smrdutýho a vyskratovanýho
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum