View previous topic :: View next topic |
Použiváte SMS Gratis od Vodafonu? |
Jasně, je to super služba. |
|
51% |
[ 24 ] |
Slyšel jsem o ní, ale je pro mě jednoduší psát sms normálně. |
|
4% |
[ 2 ] |
Nevim voco GO. |
|
36% |
[ 17 ] |
Je to naprd. |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 47 |
|
Author |
Message |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 5:11 pm Post subject: |
|
|
Mně to nejde, nastavil jsem to apn data.vodefone.cz a jméno a heslo wap a prostě se to nepřipojí... Zamrzne to při posílání zprávy - pravděpodobně špatné nastavení telefonu _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
metrix.m začátečník

SMM
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 11:05 pm Post subject: |
|
|
Mareka wrote: | Cherokee007 wrote: | jak jiste vite u vodafonu probiha akce student sms gratis ale bohuzel ta aplikace neni podporovana moji cx75 nevite nekdo jestli se to da nejak obejit ? |
Jak myslis podporovana? Jako že to nemam napsany v seznamu?
To ani mít nebudou, když siemensy už neprodávaj.
Myslim, že ti můžu zaručit, že ti to půjde, když to jde mě na M65 a M75. |
pls nemohl bys tu aplikaci dát někde na free server? aby to tu bylo pro všechny. Díky za všechny i za mě  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
metrix.m začátečník

SMM
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 12:34 pm Post subject: |
|
|
mart22 wrote: | takže těm co to nejde:
nastavoval jsem to kamarádovi na mcx75:
vybrat internetový profil a nastavit timeout na 150 |
stale nejde
Edit :
tak jsem skusil si vzít od kamaráda nokii která podporuje Javu 2.0 a stahl tu aplikaci na jeho mobil a pak do pc. Z jad souboru jsem vyčetl heslo a dal ho do toho co mi byl doporučen ale zase nic  |
|
Back to top |
|
 |
metrix.m začátečník

SMM
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 11:43 pm Post subject: |
|
|
poslal by mi někdo jad soubor pls někdo komu to jede na siemensku nejlépe ME75,C75 a podobné _________________ ME 75 fw22 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 6:21 am Post subject: |
|
|
Ta aplikace je pěkně pitomá. Furt stahuje ňáký data a tak se hryže, že se tam skoro nedá psát  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

SMM
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 8:04 am Post subject: |
|
|
spíš tvuj siemens je pitomý.. mě ta aplikace šlape uplně bez problemu.. smsky chodi v poho, zprávy o doručení taky.. spokojenost..  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 2:10 pm Post subject: |
|
|
...no jo, to zní logicky. Už aby bylo něco novýho...
Mmch, když mam staženou tu aplikaci a chci jí dát do jinýho mobilu s tim, že na tom mobilu budu používat stejnou SIMku, stačí jen zkopírovat do toho jinýho ty jar a jad, nebo se to musí znova stahovat? _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
Luke608 kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 7:22 pm Post subject: |
|
|
Mám menší problém. Dnes jsem si aktivoval tuto službu, a po chvíli mi ji aktivovali a poslali mi link na aplikaci, jenže když napíšu zprávu a dám odeslat, vyhodí to hlášku, že nejsem registrovaný a odeslání sms bude zpoplatněno. Přitom v samoobsluze mám tuto službu již aktivní. Nevíte někdo čím to je? Mám tu hlášku ignorovat? Nebo to má nějaké řešení? Neměl bych spíš nějakou chvíli počkat,a zkusit až později? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 7:24 pm Post subject: |
|
|
Mně přišla nová simka, dal jsem na infolince, že jí chci aktivovat, mezi tim přišla SMS s odkazem na aplikaci, tak jsem si jí stáhl, nastavil podle webu vodafonu připojení a normálně mi to fungovalo, i když jsem neměl oficiálně ani aktivní SIMku. _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

SMM
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 8:51 pm Post subject: |
|
|
Mám problém na MCX75... Odesílání funguje ok ale občas (nevim jak často) když spouští aplikaci tak dělá jako že se furt načítá(bílá obrazovka). Zatím pomohlo smazat soubory v Code: | 0:\System\java\[i]<číslo tý aplikace tušim 21128)>[/i]\ | .
Připadá mi to že aplikace si blbě uloží nějakou hodnotu a pak jí nedokáže načíst.
A kde je problém?nedodělaná aplikace nebo blbá funkčnost na tomto mobilu???A jak to jinak vyřešit? _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
metrix.m začátečník

SMM
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 1:44 pm Post subject: |
|
|
prosím dal by tu někdo jad soubor který má na svojem siemensu neboť jsem nikde nenašel nic.Klidně si vymažte pasword a tel číslo _________________ ME 75 fw22 |
|
Back to top |
|
 |
toncekk kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 3:54 pm Post subject: |
|
|
metrix.m wrote: | prosím dal by tu někdo jad soubor který má na svojem siemensu neboť jsem nikde nenašel nic.Klidně si vymažte pasword a tel číslo |
Zkus to stahnout normalne z Live! Vcera sem to po delsi dobe zkusil a i kdyz neprojdu kontrolou (C75), dole uz je odkaz na stazeni.
Ale jak se tu uz pise, stejne to na APN wap nechodi, jenom pres internet a ten bude placenej.
Jeste by se mohli ohlasit ti, kteri tu psali, ze jim to chodi - jestli maji nastavenej profil APN wap.
Tady i na mobilmanii je plno zarucenych postupu, ale nikdo to jeste neshrnul do neceho ucelenyho, popr. se zaverem, ze to proste pres APN wap na siemensech nejde. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 5:19 pm Post subject: |
|
|
APN ointernet mam zadarmo.
Ale mam jinej problém. Dneska od rána, když dam novou SMS, nebo že chci zjistit doručenky, tak to chvíli něco dělá a pak to vypíše hlášku Chyba v přihlašování a že mam prej zkusit restartovat aplikaci a když to nepomůže, tak jí znova nainstalovat. Už jsem jí 4x stáhl a nainstaloval znova a furt to píše to samý...
Přes vodafone live! mi to posílat normálně jde, ale to je pro mě moc nepohodlný.
Volal jsem 2x na infolajnu a nic. První pán mi poslal nastavení na wap, což mi bylo k ničemu, druhý se tvářil chápavě a snažim se problém řešit, bohužel nic nezabrala. Za hodinu a půl mi ještě volal jestli jsem to už rozjel a když se doslechl, že ne, tak mě odkázal jedině na prodejnu, ať se na to podívá technik, protože on už vážně nevím, co s tím...
//vyřešeno, chtělo to uplně smazat tu aplikaci (včetně system/java/*číslo*) a to pomohlo. Po novým stažení funguje _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|