View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tomkocur začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 5:27 pm Post subject: Kod Pristroja Zablokovane |
|
|
No neviem ci to tu v fore uz bolo, este som to nevidel. Na mojej cihle som zapol pri setrici Zabezpecenie kodom. Lenze ked som tam mal setric a podrzal som # tak mi ukazalo ze telefon zablokovany a zeby som ho vypol. Samozrejme som to spravil. Zapnutie ide normalne, len ten kod a vsetko kde je robi somariny a ukaze namiesto vyzvy na zadanie kodu hlasku "Kod Pristroja Zablokovane". Nemozem to nijak vypnut, ani cez PC prostrdnictvom SiMoCo. Takisto nemozem nijak vypnut to zabezpecenie setrica kodom... Prosim poradte...
nemam kabel _________________ CXT65 fw43 + infra (samozrejme neznackove) + sunka komp
Hlavne su repraky |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 5:30 pm Post subject: |
|
|
bez kablu to neodblokujes Asi si nehladal ked pises ze si nenasiel je tu toho plno ale bez kablu sa nepohnes.  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 5:43 pm Post subject: |
|
|
To by mě zajímalo jak si to zkoušel přes simoco když nemáš kabel  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
tomkocur začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 5:46 pm Post subject: |
|
|
no na fore som nasiel, ale iba ze niekto hadal kod pristroja a mu to zablokovalo ... ja som nic nehadal a kod viem
a SiMoCo funguje celkom dobre aj cez IrDA _________________ CXT65 fw43 + infra (samozrejme neznackove) + sunka komp
Hlavne su repraky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|