Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
petatuma začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 21, 2005 9:07 pm Předmět: problém s flahováním MC60tky... |
|
|
lidi, potřeboval bych pomoct s MC60, kdyz flahuju, a dávám tam nejakej FF, tak V_klay hodí nejakou hlášku asi na 80ti% a M55 siemenstool mi po doflahování píše transmision error, ten foun ještě včera šel, ale byl tam anglickej FW a T-zones, tak jsem tam kopl kámošovu zálohu, ale byl bílej displej (kámoš měl patched bootcore, já jel na bootcore bug).. no a tak dluho sem tam s tim blbnul, az jsem doblbnul.. vidím to budto asi na testpoint (což asi těžko) a nebo to spíš odnesu někam na Martecha... nevíte náhodou někdo jestli se to nedá nějakým zázrakem ještě rozchodit?? plz o pomoc, fakt ten telefon nutně potřebuju, nemám z čeho volat :-( _________________ Alcatel DB OT max>ALcatel OT 302>Siemens A55@C55>Siemens C55>Siemens M55>Siemens MC60 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
egro badatel

Založen: 04. 03. 2004 Příspěvky: 127 Bydliště: Piestany,Slovakia
261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 22, 2005 3:43 pm Předmět: |
|
|
Pokial sa ti mobil spoji s V-Klayom, testpoint netreba. Ked si do tvojho mobilu nahraval cudzi FF mal si potom napr. cez freiu odblokovat IMEI (Navod najdes na SM). A nezabudni, ze je najlepsie NEPOVOLI zapis do bootcore vobec. _________________ Ericsson A2628 -> Siemens C25 -> Siemens C45 -> Siemend MC60 fw.10 3,5MB + patche -> Siemens CXT65 (fw.16>50) 30 servisnych + kopec grafickych patchov
DCA 510 (prerobeny z DCA500)
Eurotel SK>T-Mobile SK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá duben 22, 2005 4:32 pm Předmět: Re: problém s flahováním MC60tky... |
|
|
petatuma napsal: | lidi, potřeboval bych pomoct s MC60, kdyz flahuju, a dávám tam nejakej FF, tak V_klay hodí nejakou hlášku asi na 80ti% a M55 siemenstool mi po doflahování píše transmision error, ten foun ještě včera šel, ale byl tam anglickej FW a T-zones, tak jsem tam kopl kámošovu zálohu, ale byl bílej displej (kámoš měl patched bootcore, já jel na bootcore bug).. no a tak dluho sem tam s tim blbnul, az jsem doblbnul.. vidím to budto asi na testpoint (což asi těžko) a nebo to spíš odnesu někam na Martecha... nevíte náhodou někdo jestli se to nedá nějakým zázrakem ještě rozchodit?? plz o pomoc, fakt ten telefon nutně potřebuju, nemám z čeho volat :-( |
Chyba chyba chyba. Nejdříve jsi měl udělat zálohu své i když ENG FF, potom nahrát cizí FF, ze své vytáhnout EEPROM pomocí V-Klay, zapsat svou EEPROM do telefou zase pomocí V-Klay, a pokud byl bílej displej tak pomocí Contrast tool stáhnout kontrast. Děla jsem minulý týden to samé. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
egro badatel

Založen: 04. 03. 2004 Příspěvky: 127 Bydliště: Piestany,Slovakia
261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 22, 2005 5:56 pm Předmět: |
|
|
Stale tie iste problemy (chyby) dookola neprecitaju si navody co su tu na SM, neurobia si zalohu FF... _________________ Ericsson A2628 -> Siemens C25 -> Siemens C45 -> Siemend MC60 fw.10 3,5MB + patche -> Siemens CXT65 (fw.16>50) 30 servisnych + kopec grafickych patchov
DCA 510 (prerobeny z DCA500)
Eurotel SK>T-Mobile SK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|