View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:17 am Post subject: Chcípá |
|
|
Nevim proc ale dneska rano mi mobil proste chcipnul. S takovim tim pip. No a vod ty doby to nefunguje muzu ho zapnout a musim zmacnout # nebo * aby se nevypnul. a nesmi se mi zapnout sporic aby nechcipnul. Docela me to stve co s tim.
FF sem uz nahraval a slo to jenom s 47.
Ted sem naformatoval DATA a dam tam puvodni CONFIG a hodim tam FW43 SWUPem.
myslite ze to pomuze? _________________ CX65@70
<:.Ficik.:> |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun May 01, 2005 11:20 am Post subject: |
|
|
Mě se stalo něco podobnýho, pak sem nahrál zálohu FF z doby, kdy fungoval a stejně to nepomohlo,zapnu ho a jakmile naváže kontakt se sítí tak chcípne. Teď ho nabíjím a zkusím přehrát firmware...mám fw43 s FireFox tuningem _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:40 am Post subject: |
|
|
Tak to se mi stalo uplne to samy. (popsals to lip) A ten tuning chci taky. _________________ CX65@70
|
Back to top |
|
 |
petrickoxxx začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:25 pm Post subject: |
|
|
Mne to tiez zdochne.Mam tam 47 a aj pri 43 to robilo.To bude asi aj s patchami.Netrepal som ich tam a telefon je z toho huuuf.Ale neprekaza mi to. Siemens je siemens. _________________ VSETCI SME SA UCILI ! NIEKTORI SA FLAKALI A TERAZ SA PYTAJU !!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
daddyy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:53 pm Post subject: |
|
|
lidi ja vas nechapu patchujete jak zbesily a kdyz vas jeste tady pri tech navodech upozornuuji ze se s vasim mobilem neco muze stat tak se jeste ptate proc.... proste to je jednoduchy moc patchujkete a pokud uz se vam neco posere mobil mate si nahrat posledni fcni zalohu svheo mobilu
hold ne vsechny patche josu dokonale!!! _________________ alcatel DB = >sony J5 => c10 => S45 => S45i => ME45i => M65
Siemens S45i, M65
 |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
daddyy wrote: | lidi ja vas nechapu patchujete jak zbesily a kdyz vas jeste tady pri tech navodech upozornuuji ze se s vasim mobilem neco muze stat tak se jeste ptate proc.... proste to je jednoduchy moc patchujkete a pokud uz se vam neco posere mobil mate si nahrat posledni fcni zalohu svheo mobilu
hold ne vsechny patche josu dokonale!!! |
Ses nejak moc chytrej! Kdyby sis to poradne precet tak bys zjistil ze nam ta FF NEJDE. My ji nahrajem ale nefunguje vypina se to furt. _________________ CX65@70
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
daddyy wrote: | lidi ja vas nechapu patchujete jak zbesily a kdyz vas jeste tady pri tech navodech upozornuuji ze se s vasim mobilem neco muze stat tak se jeste ptate proc.... proste to je jednoduchy moc patchujkete a pokud uz se vam neco posere mobil mate si nahrat posledni fcni zalohu svheo mobilu
Ses nejak moc chytrej! Kdyby sis to poradne precet tak bys zjistil ze nam ta FF NEJDE. My ji nahrajem ale nefunguje vypina se to furt. _________________ CX65@70
|
Back to top |
|
 |
Bee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:35 pm Post subject: |
|
|
nooo ja ich tam mam ako.... a v poho... ...az na to ked idem do native menu a dam 2-5 tak chciiiiip... Ale to je chyba toho patchu a robi to kazdemu... |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:13 pm Post subject: |
|
|
Tak udělejte tohle - http://www.siemensmania.cz/content.php?id=374 - a telefon by měl jet jako novej.Pokud to nepomuže tak po téhle očistě ještě nahrajte poslední funkční zálohu FF  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
lunarni začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:27 pm Post subject: |
|
|
me se to take stava ale zalohu nedelam a dam defragmentaci souboru a pomuze to!!! _________________ Nejlepší mobil???CX65!!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:30 pm Post subject: |
|
|
ahoj
Mě se to taky dělo. Musel jsem přes Developer Menu vypnout (S)exit _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:55 pm Post subject: |
|
|
Tak sem pehral FW a vycistil EEprom (thx Jamaica) no a uz to funguje a mozna lip nez predtim  _________________ CX65@70
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Posted: Sun May 01, 2005 2:56 pm Post subject: |
|
|
Než něco vypustíš, tak přemýšlej!!! _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:00 pm Post subject: |
|
|
milan_ruzicka wrote: | daddyy wrote: | lidi ja vas nechapu patchujete jak zbesily a kdyz vas jeste tady pri tech navodech upozornuuji ze se s vasim mobilem neco muze stat tak se jeste ptate proc.... proste to je jednoduchy moc patchujkete a pokud uz se vam neco posere mobil mate si nahrat posledni fcni zalohu svheo mobilu
Než něco vypustíš, tak přemýšlej!!! | Souhlasim _________________ CX65@70
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Posted: Sun May 01, 2005 3:46 pm Post subject: |
|
|
Zkoumáním jsem zjistil, že je to nějakým sys. patchem,ale nevím kterým..až to zjistím dám vám vědět _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
|