View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:35 pm Post subject: Problem s MMS |
|
|
Ahoj, chtel bych se zeptat: Moje holka ma CX70 FW43 a objevuje se u ni zajimavej problem. Kdyz ji posilam MMS, ktera ma vice, napr. 3 obrazky *.JPEG (1 obr.= 45KB, celkem tak max. kolem 150KB), tak ji MMS sice dojde, jde otevrit, ale napise se ji tam neco jako "zadna prezentace". Obrazky sice otevre (musi je nejdrive ulozit přes "objekty" v MMS). Ale kdyz chce stejnym zpusobem otevrit textovy soubor (text MMSky), tak ji telefon totalne zatuhne.
To same se stava i na CX65 FW43.
Nevite nekdo, kde muze byt problem? MMS jsem zkousel posilat z Nokie 6600 a take z SX1 pres program MMS_it, kterej ma v sobe dokonce manualni nastaveni MIME.
Zaverem bych chtel rici, ze takto poslane MMS funguji na jinych founech v pohode.
Jeste jsem zkousel misto obrazku poslat 290KB video a MMSka dosla na CX70 i CX65 take naprosto v pohode. Vsechno posilano vzdy Eurotel - Eurotel.
Diky za rady. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|