View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
a.krch kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:11 pm Post subject: Počáteční a koncová animace u C60 |
|
|
Mám starší C60 s animací Eurotelu na začátku a na konci. Zkoušel jsem pomocí V_Klaye stahnout zalohu (což se podařilo - FW16) a pomocí programu SiemensPicture Changer si vyrobit grafický patch. Bohužel mi to v tomhle programu najde asi 25 obrázků, které jsem ještě na displeji neviděl a ty ostatní nezobrazí.
Poradí někdo jak animaci vyměnit? Dík |
|
Back to top |
|
 |
skyjet začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:18 pm Post subject: Re: Počáteční a koncová animace u C60 |
|
|
a.krch wrote: | Mám starší C60 s animací Eurotelu na začátku a na konci. Zkoušel jsem pomocí V_Klaye stahnout zalohu (což se podařilo - FW16) a pomocí programu SiemensPicture Changer si vyrobit grafický patch. Bohužel mi to v tomhle programu najde asi 25 obrázků, které jsem ještě na displeji neviděl a ty ostatní nezobrazí.
Poradí někdo jak animaci vyměnit? Dík |
Používaj Siemens Picture Change verzie 3. A mimochodom začiatočná a koncová animácia sa mení tak, že si zmeníš na disku B súbor graphcach.pca. _________________ C35i -> C60v27 + 4.14MB + strašná kopa patchov |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|