View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bmax3 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:59 pm Post subject: Odblokovani javy |
|
|
Dobry den,
chtel bych si nahravat javove aplikace do mobilu.
Mam C55 a USB kabel, pripojeni k pocitaci mi funguje. Z clanku v tomto foru jsem pochopil, ze asi budu muset mobil odblokovat. A v tom je ten problem, nejak se mi to nedari. Zkousel jsem to pomoci Siemens.Service.Toolbox.4.0 stazenym z techto stranek a nic. Program nehlasi zadnou chybu, ale taky nic nedela. Nemohl by mi nekdo poradit nebo poslat odkaz na nejaky navod nebo program, ktery by mi odblokovani umoznil? Dik |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:07 pm Post subject: Re: Odblokovani javy |
|
|
bmax3 wrote: | Dobry den,
chtel bych si nahravat javove aplikace do mobilu.
Mam C55 a USB kabel, pripojeni k pocitaci mi funguje. Z clanku v tomto foru jsem pochopil, ze asi budu muset mobil odblokovat. A v tom je ten problem, nejak se mi to nedari. Zkousel jsem to pomoci Siemens.Service.Toolbox.4.0 stazenym z techto stranek a nic. Program nehlasi zadnou chybu, ale taky nic nedela. Nemohl by mi nekdo poradit nebo poslat odkaz na nejaky navod nebo program, ktery by mi odblokovani umoznil? Dik |
Je na to program-pohľadaj v utilitách cez SST to myslím nejde _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
bmax3 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:37 pm Post subject: |
|
|
diky za snahu, ale zatim mi to moc nepomohlo. do utilit jsem se dival a nektere i zkousel. Mohl byste mi nekdo poslat primo link na nejaky otestovany programek. Jeste bych se chtel zeptat jestli pri pokusech o odblokovani mam mit na kabelu zapnuto dobijeni (jestli to ma na neco vliv). Uplne nejvic by mi pomohl nejaky navod krok za krokem, jsem uplny laik a az doted sem nic podobneho nezkousel. diky |
|
Back to top |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:42 pm Post subject: |
|
|
pozri SZ _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:51 am Post subject: |
|
|
Nedarilo se mi najit tady ten spravny program, ale kdysi jsem ho tady stahoval, tak jsem Ti ho aspon poslal na sve stranky.Po strankach se moc neohlizej uz dlouho jsem na nich nic nedelal a delat budu asi az o prazdninach..Tady je link na ten soubor: http://kamilkadze.wz.cz/javaenablerm50-c55.rar _________________ K. |
|
Back to top |
|
 |
bmax3 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:29 am Post subject: |
|
|
Dik za link Kamikadze, ale nejak mi ten programek nefunguje. Pustil sem ho a on jen pise "Scanning..." a nic. Nevis cim by to mohlo byt? |
|
Back to top |
|
 |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:11 am Post subject: |
|
|
Musis mit vypnuty mobil, kdyz mas spusteny programek a behem toho co pise scaning musis kratce zmacknout cervene tlacitko, tak aby jsi nezapnul mobil. _________________ K. |
|
Back to top |
|
 |
|