Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 19, 2005 6:44 pm Předmět: C65 Patch na změnu fontu dela bordel |
|
|
Zdar lidi,
Nema nekdo zkusenost s patchem na zmenu fontu, automaticky mi ho vygeneroval Smelter. Proste jsem si ho tam chtel kopnout, jeste jsem smazal prvni radek (zmena softbuttonu) a nahral jsem to tam. Pohoda, na obrazovku se razem veslo 8 polozek menu. Problem je, ze kdyz chci jit do SMSek, naskoci "prosim cekejte" a je to tam porad. Pokud dam joystick jeste jednou, naskoci mi moje posledni (v seznamu prvni) SMS.
Nema nekdo radu ??? _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt květen 19, 2005 7:45 pm Předmět: |
|
|
Ten patch mi blbol u FW43...vo FW50 slape bez problemov _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 19, 2005 7:46 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Ten patch mi blbol u FW43...vo FW50 slape bez problemov |
U me presne naopak  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|