View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wosa začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 8:51 am Post subject: Infra a N-Gage hry na SX1 |
|
|
Nazdar borci mám SX1 a IBM notebook (prehistorik ) potřeboval bych soft pro win98SE tak abych mohl přes IrDa do karty (MMC)
Jo a jak je to s těma N-Gage hrama? Kámoš ji má ale jeho kartu mi to nepřečte (tomb raider) tak nevím kde je chyba nebo co stím stačil by i odkaz na nějaké forum ohledně N-Gage her |
|
Back to top |
|
 |
Garcy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 9:06 am Post subject: Re: Infra a N-Gage hry na SX1 |
|
|
wosa wrote: | Jo a jak je to s těma N-Gage hrama? Kámoš ji má ale jeho kartu mi to nepřečte (tomb raider) tak nevím kde je chyba nebo co stím stačil by i odkaz na nějaké forum ohledně N-Gage her |
Hele, do SX1 se nedávají ty karty s harama z N-Gege, ale jde se na to jinak. Normálně někde z netu si stáhni N-Gege hru (třeba toho Tomb Ridera) a pak jednotlivé soubory nakopíruj do Systému MMC karty. Pak tu MMC kartu normálně dáš do tel. a ten už si myslí, že hra je nainstalovaná. A hurá pařit! Jinak tam můžeš mít i více N-Gege her, ale pozor-musíš mít nejnovější knihovny! _________________ GRAPHICS FORUM
www.garcy.wz.cz
FUNVIDEA.cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|