View previous topic :: View next topic |
Co je lepší na převádění videí? |
PocketDivX |
|
16% |
[ 1 ] |
PVauthor |
|
0% |
[ 0 ] |
SmartMovie |
|
50% |
[ 3 ] |
Jiné |
|
33% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 6 |
|
Author |
Message |
Garcy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 9:13 am Post subject: Pocket DivX - titulky? |
|
|
Mám jeden naprosto super program na převádění filmů: PocketDivX. Tenhle program je původně pro Pocket Windows Mobiles a jde s ním naprosto perfektně převádět i pro symbian. Program je úžasně rychlý, video převede 5x rychleji než SmartMovie, a má spoustu nastavení kvality videa i zvuku.
Mám však jeden problém: nenačítá mi titulky. Ze začátku to nějak šlo, ale pak šups, a už mi je to nanačte a proto mám videa bez nich... nevíte si s tím někdo rady?  _________________ GRAPHICS FORUM
www.garcy.wz.cz
FUNVIDEA.cz |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:50 am Post subject: Re: Pocket DivX - titulky? |
|
|
Garcy wrote: | Mám jeden naprosto super program na převádění filmů: PocketDivX. Tenhle program je původně pro Pocket Windows Mobiles a jde s ním naprosto perfektně převádět i pro symbian. Program je úžasně rychlý, video převede 5x rychleji než SmartMovie, a má spoustu nastavení kvality videa i zvuku.
Mám však jeden problém: nenačítá mi titulky. Ze začátku to nějak šlo, ale pak šups, a už mi je to nanačte a proto mám videa bez nich... nevíte si s tím někdo rady?  |
šup s ním na [email protected] ať se můžou podívat i jiní.. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
[email protected] [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
jan.bartl badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:53 am Post subject: |
|
|
jan.bartl wrote: | http://divx.ppccool.com/ |
supr dík. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
[email protected] [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|