View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kocka19 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:10 am Post subject: Rozčarování z SX1 |
|
|
Zdárek lidi, včera jsem od jednoho internetového obchodu (Cy..x) obdržela svojí SX1, byla jsem nadšená, ale nadšení opadlo, jelikož kryt baterie má trošku vůli, sluchátko je naprasklý, je to normální u novýho telefonu Taky mám v telefonu firmware 12, pročítala jsem si příspěvky a všichni mluví o patnáctce, proč Siemens pořád do těch telefonů nahrává 12, když už má vyšší?
Děkuju za zodpovězení všech dotazů začínající uživatelce  |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:13 am Post subject: Re: Rozčarování z SX1 |
|
|
Kocka19 wrote: | Zdárek lidi, včera jsem od jednoho internetového obchodu (Cy..x) obdržela svojí SX1, byla jsem nadšená, ale nadšení opadlo, jelikož kryt baterie má trošku vůli, sluchátko je naprasklý, je to normální u novýho telefonu Taky mám v telefonu firmware 12, pročítala jsem si příspěvky a všichni mluví o patnáctce, proč Siemens pořád do těch telefonů nahrává 12, když už má vyšší?
Děkuju za zodpovězení všech dotazů začínající uživatelce  |
FW15cz vysla len pred nedavnom, preto pochybujem, ze by ju hadzal Siemena do SX1. Kryty ako aj cely mobil by som siel ihned reklamovat, nakolko sluchatka praskaju aj kryt povoli aj tlacitka troska kmitaju, ale az po dlhsom case uzivania. Preto radim okamzitu reklamaciu a potom si nahod FW15  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:29 am Post subject: |
|
|
Minimálně naprasklé sluchátko je na reklamaci. Kryt nejspíš u nového telefonu také, ikdyž počítej s tím, že po čase používání mít vůle stějně bude. |
|
Back to top |
|
 |
Kocka19 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:38 am Post subject: |
|
|
Ten kryt tý baterky se zas tak neklepe, jen má maličkou vůli, zajímalo mě jestli u novejch telefonů drží jako přibitej... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:44 am Post subject: |
|
|
Kocka19 wrote: | Ten kryt tý baterky se zas tak neklepe, jen má maličkou vůli, zajímalo mě jestli u novejch telefonů drží jako přibitej... |
Mnooo-Já mám sice cx65 , ale jent tak,aby řeč nestála 8)
Kryt, když jsem telefon koupil, budil dojem jednolitosti s telefonem.
Ale stačio ho dvakrát odejmout a je tam díra na hlavičku špendlíku a telefon vrže. |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:44 am Post subject: |
|
|
Kocka19 wrote: | Ten kryt tý baterky se zas tak neklepe, jen má maličkou vůli, zajímalo mě jestli u novejch telefonů drží jako přibitej... |
No mne drzal uplne v poriadku a taktiez klavesnica sa nehybala no teraz po roku uzivanie uz oboje klepe  _________________ † I-Am-Lost
|
Back to top |
|
 |
Kocka19 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:51 am Post subject: to Dafko |
|
|
ten kryt fakt neměl ani vůli půl milimetru? |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:53 am Post subject: Re: to Dafko |
|
|
Kocka19 wrote: | ten kryt fakt neměl ani vůli půl milimetru? |
Nie bol uplne na pevno, ale teraz v poslednom case ked sami zasekne z nejakeho dovodu mobil a casto som vyberal baterku, tak povolil a teraz sa kolice tak 0,5-1mm _________________ † I-Am-Lost
|
Back to top |
|
 |
xaerk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 9:00 am Post subject: |
|
|
Ahoj, ono hybnost toho krytu závisí na usazení krytu anténa(foťáku), jelikož se to lepí, když je to nalepený trošku vejš, tak se to trochu vrklá, já nevím, nechal bych to asi být, v servisu to spíš podělaj, než aby to opravili.
K těm sluchátkám, ta prasklina může být z výroby, jelikož se ta černá guma zasouvá do těch sluchátek a ještě má na sobě výstupek, ty sluchátka to nevydrží a nejmíň to napraskne, není to náhodou na pravém?
Několik lidí na SF psalo, že to měli taky když to vybalili z krabice, podle mě má pravý sluchátko o trošku slabší konstrukci( sytost plastu), nevím asi bych u těch slucátek zvolil ABS, ne PC, bo co to je... _________________ Alkáče,C35i, M35i,Nokia 3330, Motorola V100, Siemens C45, Panasonic GD67, CF62, CX65 and now SX1 |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 10:00 am Post subject: |
|
|
xaerk wrote: | Ahoj, ono hybnost toho krytu závisí na usazení krytu anténa(foťáku), jelikož se to lepí, když je to nalepený trošku vejš, tak se to trochu vrklá, já nevím, nechal bych to asi být, v servisu to spíš podělaj, než aby to opravili.
K těm sluchátkám, ta prasklina může být z výroby, jelikož se ta černá guma zasouvá do těch sluchátek a ještě má na sobě výstupek, ty sluchátka to nevydrží a nejmíň to napraskne, není to náhodou na pravém?
Několik lidí na SF psalo, že to měli taky když to vybalili z krabice, podle mě má pravý sluchátko o trošku slabší konstrukci( sytost plastu), nevím asi bych u těch slucátek zvolil ABS, ne PC, bo co to je... |
Cele tie sluchatka su odflaknute mne odisli uplne kabel sa pokazil Uz si objednam redukciu a 16 ohmove sluchatka  _________________ † I-Am-Lost
|
Back to top |
|
 |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 10:31 am Post subject: |
|
|
mno... tak me se nevikla ani kryt baterky (ani o kousek) ani nemam nakraple sluchatka. Kupovano v kamennem obchode v ostrave :-) _________________
(r)evolution:
Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI |
|
Back to top |
|
 |
johnnyho začátečník

Joined: 02 Sep 2004 Posts: 83 Location: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 12:55 pm Post subject: ohhhhh |
|
|
Prosim pekne, ja mam SX1 15 mesiacov, ale odjakziva sa mi hybe prava bocna klavesnica, poslednych niekolko mesiacov sa hybe aj lava, a to nehovorim o kryte baterky -> uz som ho mal podlozeny vselicim, ale stale sa hybe . Inak som vsak s SX1 spokojny  |
|
Back to top |
|
 |
xaerk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 2:00 pm Post subject: |
|
|
Mám nápad shrneme to, já si nepamatuju, jestli se mi ten kryt hýbal od začátku, pokud někomu ano, tak napište reakci...
Myslim Kočko19, že záleží na kusu... _________________ Alkáče,C35i, M35i,Nokia 3330, Motorola V100, Siemens C45, Panasonic GD67, CF62, CX65 and now SX1 |
|
Back to top |
|
 |
lion rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 2:35 pm Post subject: |
|
|
Mám SX1 týden a zadní kryt se pohybuje asi o půl milimetru nahoru/dolů. Myslím si ale, že je to normální, protože ta chromovaná pojistka, která zajišťuje zadní kryt, je právě o tenhle kousek menší (logicky). Myslím si, že je to úplně OK. Uvidím, jaký bude stav po půl roce.
Mobil kupovaný v kamenné prodejně Eurostar, určený pro ČR. _________________ Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche |
|
Back to top |
|
 |
Kocka19 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
Mě se nepohybuje nahoru a dolu, ale na levo a na pravo... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|