View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wolfram kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 7:56 pm Post subject: JAK odstranit odkazy na T-zones?? |
|
|
Poraďte jak odstranit ze všech menu odkazy na T-zones a T-mobile, koupil jsem nový S65 mám Oskara a nějak mi nedošlo že ty odkazy tam nemají co dělat, když jsem volal tam co jsem to koupil tak prý by na tom dělaly 4 dny. Dík W. |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:01 pm Post subject: Re: JAK odstranit odkazy na T-zones?? |
|
|
wolfram wrote: | Poraďte jak odstranit ze všech menu odkazy na T-zones a T-mobile, koupil jsem nový S65 mám Oskara a nějak mi nedošlo že ty odkazy tam nemají co dělat, když jsem volal tam co jsem to koupil tak prý by na tom dělaly 4 dny. Dík W. | Tak na to se snazim taky prijit...Mam sice m65,ale vyjde to nastejno.Uz jsem tady na foru SM psal asi dvakrat,ale nikdo mne neporadil...Oni to ti operatori maji zapsane v EEPROM,takze je asi potreby prepsat nejaky blok,ale nevim jaky.Snad nekdo poradi.....  |
|
Back to top |
|
 |
wolfram kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:14 pm Post subject: |
|
|
Mám slibený od jednoho človíčka z té firmy že mi pošle nějaký soft na odstranění těch odkazů ale zatím nic, mám obavu aby to stejně nebyl nějaký šílený program se kterým neumí dělat. Kdyby jsi na něco narazil dej vědět sem do fóra Čau W. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:20 pm Post subject: |
|
|
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=222 _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:47 pm Post subject: |
|
|
Ale na neco jste zapomneli...Po tomto sice obnovite disky,ale zustanou tam nejake veci po t-mobilovi.Treba v menu misto vl. souboru tam bude mit napsane downloads.Aby ses zbavil uplne vseho,musis si do tlf nahrat cizi EEPROM,vytvorit si map soubor,pres nej cizi EE odblokovat a pak by ses mel zbavit uplne vseho..  |
|
Back to top |
|
 |
wolfram kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 9:00 pm Post subject: |
|
|
Dík jste bombarďáci, bylo to za 5 minut hotový, hledal jsem ale nebyl jsem z toho moudrej, takhle když někdo řekne takhle fakčí tak je to super. W. |
|
Back to top |
|
 |
|