View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MAX(CX65) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 2:52 pm Post subject: Nastavení GPRS u CX65 |
|
|
Snažil sem se zprovoznit mobilní ICQ přes gprs (telefon GSM) se SIMkou od T-Mobile. Použil sem jejich KONFIGURATOR. Všechno šlo v poho, nastavení mi přišlo, dám "souhlas" a pak po mě tel chce vložit OTAP PIN. A to je ten problém, žádnej PIN mi to nebere.
Taky sem zkoušel tel nastavit manuálně, ale bez úspěchu. Prosím o rady... |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 2:54 pm Post subject: Re: Nastavení GPRS u CX65 |
|
|
MAX(CX65) wrote: | Snažil sem se zprovoznit mobilní ICQ přes gprs (telefon GSM) se SIMkou od T-Mobile. Použil sem jejich KONFIGURATOR. Všechno šlo v poho, nastavení mi přišlo, dám "souhlas" a pak po mě tel chce vložit OTAP PIN. A to je ten problém, žádnej PIN mi to nebere.
Taky sem zkoušel tel nastavit manuálně, ale bez úspěchu. Prosím o rady... |
Pin by měl být 1234.
Zkontroluj nastavení podle http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=5436 . _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
MAX(CX65) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 3:30 pm Post subject: |
|
|
Mno, to FAKT nechápu, 2x sem tam ten PIN 1234 psal a pořád chyba. Ale teď už mi to konečně funguje! Dík
Teď ještě aby mi fungovalo ICQ ) |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 3:41 pm Post subject: |
|
|
OTAP pin se Ti vypisuje na stránkách operátora po té ci pošleš konfigurační sms.Ten si musíš zapamatovat a nebo opsat a pak když ti dorazí ta zpráva tak ho tam zadat To je pro bezpečnost,aby ti někdo z hecu neposlal konfiguračku třeba na ET  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|