View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:33 pm Post subject: SmartSync nenajde mi mobila!! |
|
|
Nefunguje mi SmartSync netusim proc vsechno ostatni mi mobil najde (napr. MPM,SiMoCo,V KLay, Papua) uplne bez problemu co s tim???
Chtel bych si totiz cist mejli cestou do skoli (cca 30 min). Poradte pease _________________ CX65@70
<:.Ficik.:> |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:07 pm Post subject: Re: SmartSync nenajde mi mobila!! |
|
|
ficik wrote: | Nefunguje mi SmartSync netusim proc vsechno ostatni mi mobil najde (napr. MPM,SiMoCo,V KLay, Papua) uplne bez problemu co s tim???
Chtel bych si totiz cist mejli cestou do skoli (cca 30 min). Poradte pease |
Z čeho samrtsync spouštíš (z MPM? z Outlooku?) a co ti to píše? Jestli z Outlooku, tak musíš nejdřív pustit něco co s mobilem naváže komunikaci. Stačí třeba FileManager z MPM...
P.S.: jak jsi to myslel s těma mailama? Nějak nevidím souvislost s tou synchronizací. |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:34 pm Post subject: |
|
|
Zepta se me to jestli je pripojenej mobil protoze ho nenasel a spoustim to jako samostatnou aplikaci ale MPM sem pusteny mel stejne nic a ohledne tech mejlu melo by to umet poslat mejli z Outlooku do mobilu. _________________ CX65@70
|
Back to top |
|
 |
LADAS začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:30 pm Post subject: |
|
|
Nemáš náhodou přejmenovaný název mobila např z CX65 muj telefon ? |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 3:11 pm Post subject: |
|
|
LADAS wrote: | Nemáš náhodou přejmenovaný název mobila např z CX65 muj telefon ? | myslis v MPM. MAM. mam tam Moje CX65ka. To vadí? _________________ CX65@70
|
Back to top |
|
 |
pepko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 7:59 am Post subject: |
|
|
ficik wrote: | LADAS wrote: | Nemáš náhodou přejmenovaný název mobila např z CX65 muj telefon ? | myslis v MPM. MAM. mam tam Moje CX65ka. To vadí? |
a nie je to nahodou tym ze smartsync nepodporuje CX ? ja mam cx70 a tiez mi to nejde ... niekde som cital ze treba patchnut mobil aby sa tvaril ako s65 ... mate s tym niekto skusenosti ? _________________ Bozie mlyny melu pomaly ale isto ... |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 3:59 pm Post subject: |
|
|
pepko wrote: | ficik wrote: | LADAS wrote: | Nemáš náhodou přejmenovaný název mobila např z CX65 muj telefon ? | myslis v MPM. MAM. mam tam Moje CX65ka. To vadí? |
a nie je to nahodou tym ze smartsync nepodporuje CX ? ja mam cx70 a tiez mi to nejde ... niekde som cital ze treba patchnut mobil aby sa tvaril ako s65 ... mate s tym niekto skusenosti ? |
To je podle me hloupost - MPM je orig od Siemensu a mel by zvladnout vsecchny rady _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
Whitek wrote: | pepko wrote: | ficik wrote: | LADAS wrote: | Nemáš náhodou přejmenovaný název mobila např z CX65 muj telefon ? | myslis v MPM. MAM. mam tam Moje CX65ka. To vadí? |
a nie je to nahodou tym ze smartsync nepodporuje CX ? ja mam cx70 a tiez mi to nejde ... niekde som cital ze treba patchnut mobil aby sa tvaril ako s65 ... mate s tym niekto skusenosti ? |
To je podle me hloupost - MPM je orig od Siemensu a mel by zvladnout vsecchny rady |
tak mi teda povedz preco k s65 sa da stiahnut mpm+smartsync (asi 48MB) a k cx70 iba mpm (asi 35MB) ... podla mna smartsync je blokovany na nizsie rady ... alebo tu je niekto kto rozbehal smartsync k cx65 alebo cx70 ???? |
|
Back to top |
|
 |
|