View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 5:06 pm Post subject: nahrání firmware winswup verze přes v_klay |
|
|
pomocí programu WSFFXBI.exe jsem si z winswup firmware c65_fw50 udělal bin soubor. Od jaké adresy, nebo jak ho mám nahrát do telefonu? _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 2:55 pm Post subject: Re: nahrání firmware winswup verze přes v_klay |
|
|
Nakashi wrote: | pomocí programu WSFFXBI.exe jsem si z winswup firmware c65_fw50 udělal bin soubor. Od jaké adresy, nebo jak ho mám nahrát do telefonu? |
Špatně, firmware nemá jednotný blok od do, ale skládá se z několika bloků. S tímto bych moc neexperimentoval. Dá se mnohé pokazit. Nejjednodušeji je zvýšení firmware, pokud nejde přes winswup, pomocí x65flasheru, ale to ti nejdříve někdo tu zálohu svého firmware musí udělat na telefonu kde ten firmware je. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 4:39 pm Post subject: Re: nahrání firmware winswup verze přes v_klay |
|
|
Krokodýl wrote: | Nakashi wrote: | pomocí programu WSFFXBI.exe jsem si z winswup firmware c65_fw50 udělal bin soubor. Od jaké adresy, nebo jak ho mám nahrát do telefonu? |
Špatně, firmware nemá jednotný blok od do, ale skládá se z několika bloků. S tímto bych moc neexperimentoval. Dá se mnohé pokazit. Nejjednodušeji je zvýšení firmware, pokud nejde přes winswup, pomocí x65flasheru, ale to ti nejdříve někdo tu zálohu svého firmware musí udělat na telefonu kde ten firmware je. |
no šak sem chtěl po někom tu zálohu a nikdo nebyl tak hodný a ani schopný mi ji jakkoliv dodat... _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|