View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Boris008 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 7:52 am Post subject: Jak prepsat M55FW91 zpet na FW11 nebo 10??? |
|
|
Cau lidi! Mam takovou otazecku. Mam M55 s FW 91 bez patchu (aspon myslim). Prehral jsem si to vcera z FW11 pres WinSwup. No a nejde mi to prehrat zpatky na FW11. Nevite jak na to? Porad to zkousim pres WinSwup, ale vzdycky to napise : Error on waiting for Ack EOT. Upozornuju na to, ze nemam servisni kabel. Muzete mi poradit?[/b] |
|
Back to top |
|
 |
Little_S čestný člen

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 11:23 am Post subject: |
|
|
musis mat servisny kabel, pokial si tam dostal FW91, inak to ani nejde...
ta chyba je len v zlom stlaceni cerveneho tlacitka pocas hladania telefonu winswupom, v kabli nebude chyba, kedze si uz raz robil update... _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Back to top |
|
 |
Boris008 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 7:43 pm Post subject: |
|
|
Diky moc...uz jsem na to prisel...dam si tam fw11 a pak nejaky patch pres Freiu...fakt moc diky... |
|
Back to top |
|
 |
Boris008 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 8:13 pm Post subject: |
|
|
Ale ted mi zase pro zmenu nejde Freia...ja nevim, jak tam mam dat ty patche...uz tam mam tu 11-ku ale pres VKlay to nejde...zmacknu cervene tlacitko a pak to hodi chybu ze soubor nebyl nalezen. Ve frayi to taky hodi chybu...ze soubor neni akceptovan. Poradte mi prosim, cim by se tam daly ty patche dostat.Diky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|