View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pajucha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:21 pm Post subject: Aplikace MsvdriveE a verze firmwaru? |
|
|
Na fw 12cz mi aplikace MsvdriveE fungovala v pohode, tedy alespon myslim. Jsem v tomto smeru zacatecnik. Poznal jsem to tak, ze jsem si mohl do telefonu poslat napr mp3 o velikosti 3MB, coz pred instalaci MsvdriveE nebylo mozne. Nedavno jsem upgradoval na fw 14cz a telefon mi najednou hlasi nedostatek pameti pri posilani vetsiho souboru pres bluetooth, coz predtim nedelal. Podle me je to tim, ze chce soubor poslat pres C:\. Rovnez polozka "inbox" ve FExploreru mi ukazuje adresar "mail" na C:\. Kdyz obdrzim nejaky soubor je ulozen na C:\ misto na E:\. Zkousel jsem MsvdriveE preinstalovat, ale vse je stejne. Nevite nekdo jak vyresit muj problem? Diky  |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:16 pm Post subject: |
|
|
To se mi také stalo a u mně stačilo ho znova pustit.  |
|
Back to top |
|
 |
Pajucha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 9:48 am Post subject: |
|
|
Stale se mi nedarilo rozchodit aplikaci MsvDriveE na verzi FW 15 cz. Pak jsem jednou nahodou zkusil najit tuto jiz naistalovanou, ale nefunkci aplikaci pres aplikaci AppMan 1.4 a dat prikaz spustit aplikaci a od te doby to funguje v pohode. Snad to pomuze ostatnim, kterym se take aplikace nechovala korektne. Na zaver male upozorneni - to ze aplikace bezi korektne poznate podle toho, ze vam zmizi vsechny zpravy, jako se to stalo me  _________________ SX1 FW 15CZ, MMC A-DATA 512 MB |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:16 am Post subject: |
|
|
Pajucha wrote: | poznate podle toho, ze vam zmizi vsechny zpravy, jako se to stalo me  | Nezmizí, akorát MT nebere zprávy z C:/system/mail kde pořád sou, ale z E:/system/mail _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Pajucha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:20 am Post subject: |
|
|
Hmm, je to tak. To znamena, ze ty stare, pro me smazane zpravy zustaly na C. Mohu tedy jednoduse prepsat adresar E:\system\mail tim z C? Diky _________________ SX1 FW 15CZ, MMC A-DATA 512 MB |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:20 am Post subject: |
|
|
Pajucha wrote: | Hmm, je to tak. To znamena, ze ty stare, pro me smazane zpravy zustaly na C. Mohu tedy jednoduse prepsat adresar E:\system\mail tim z C? Diky | jj _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 10:09 pm Post subject: |
|
|
existuje ještě jinačí program na ukládání souborů příchozích nebo na odeslání přes bluetooth větších než je místo na disku? _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
[email protected] [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
AngusYoung začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 10:21 pm Post subject: |
|
|
madmike wrote: | existuje ještě jinačí program na ukládání souborů příchozích nebo na odeslání přes bluetooth větších než je místo na disku? |
myslim ze ne... vsude se resi jen MsvdriveE _________________ M55 fw10CZ ---> SX1 fw15CZ + MMC 512MB Pretec ---> S68 fw47 |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 6:24 am Post subject: |
|
|
AngusYoung wrote: | madmike wrote: | existuje ještě jinačí program na ukládání souborů příchozích nebo na odeslání přes bluetooth větších než je místo na disku? |
myslim ze ne... vsude se resi jen MsvdriveE |
ten to program je mi upřímě slušně řečeno na prd.. příjmout mužu cokoliv ale odeslat prostě ne .. program forward umí sledovat příjem a odeslání zpravá a věcí přes Bt _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
Pajucha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 12:26 pm Post subject: |
|
|
madmike wrote: | AngusYoung wrote: | madmike wrote: | existuje ještě jinačí program na ukládání souborů příchozích nebo na odeslání přes bluetooth větších než je místo na disku? |
ten to program je mi upřímě slušně řečeno na prd.. příjmout mužu cokoliv ale odeslat prostě ne .. program forward umí sledovat příjem a odeslání zpravá a věcí přes Bt |
Podle me ti aplikace MsvDriveE nefunguje korektne. Me pred "ozivenim" pres AppMana (prispevek nahore) nesly prijimat ani odesilat velke soubory a to jsem zkousel ruzne verze aplikace, ruzne instalace atd. Po tzv. "oziveni" funguje jak odesilani tak prijimani v pohode. _________________ SX1 FW 15CZ, MMC A-DATA 512 MB |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 2:09 pm Post subject: |
|
|
Pajucha wrote: | madmike wrote: | AngusYoung wrote: | madmike wrote: | existuje ještě jinačí program na ukládání souborů příchozích nebo na odeslání přes bluetooth větších než je místo na disku? |
ten to program je mi upřímě slušně řečeno na prd.. příjmout mužu cokoliv ale odeslat prostě ne .. program forward umí sledovat příjem a odeslání zpravá a věcí přes Bt |
Podle me ti aplikace MsvDriveE nefunguje korektne. Me pred "ozivenim" pres AppMana (prispevek nahore) nesly prijimat ani odesilat velke soubory a to jsem zkousel ruzne verze aplikace, ruzne instalace atd. Po tzv. "oziveni" funguje jak odesilani tak prijimani v pohode. |
právě co se týče sms tak fuguje .. a příjem větších dat tak taky .. ale na posílání tak není zrovna funkční . Ale někde a to právě nevím kde sem měl prográmek na posílání třeba 20mb pře BT.. ale už ho nemohu najít. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
Pajucha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 2:21 pm Post subject: |
|
|
madmike wrote: |
právě co se týče sms tak fuguje .. a příjem větších dat tak taky .. ale na posílání tak není zrovna funkční . Ale někde a to právě nevím kde sem měl prográmek na posílání třeba 20mb pře BT.. ale už ho nemohu najít. |
No me prave pred rozchozenim MsvDriveE nesly poslat velke soubory pres BT, psalo to neco o nedostatku pameti a po rozchozeni aplikace muzu posilat i velke soubory. Ted jsem testoval 5 Mb. Z toho soudim, ze se ti aplikace MsvDriveE "nechytla" po instalaci korektne, jako me. Zkus ji schvalne "ozivit" pres AppMana a pak zkus poslat neco velkeho pres BT.  _________________ SX1 FW 15CZ, MMC A-DATA 512 MB |
|
Back to top |
|
 |
|