Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HugoHugo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 16, 2005 7:19 am Předmět: Zapojení konektoru ST60 |
|
|
Včera jsem na výletě do Brna koupil ST60 a kabel USB na propojení s počítačem. Bohužel až doma jsem zjistil, že kabel není pro ST60 - má minimálně jiný konektor. Samozřejmě se to pokusím řešit u prodejce, ale nevím, kdy se do Brna zase dostanu, ani jak pochodím. Proto dopředu počítám s horší variantou, že si budu muset sehnat konektor a na kabelu ho vyměnit. Proto sháním zapojení tohoto konektoru, ale zatím marně. Pomůžete mi s tím někdo? Díky.
Jak jsem předpokládal, s kabelem jsem dopadl špatně. Vypadá to, že se v Brně asi nedá koupit. Dokonce v autorizovaném středisku pro Siemensy na Masarykově třídě mi řekli, že kabel k tomuto typu jako příslušenství vůbec nedodávají. Kdyby jste tedy někdo věděli, kde je zveřejněné zapojení tohoto kabelu (konektoru), nebo kdyby mi někdo přímo nabídl prodej tohoto kabelu, byl bych Vám vděčný.
[email protected] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|