View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kanak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 3:17 pm Post subject: Pár dotazů k patchování |
|
|
Zdravim, nenašel by se zde někdo, kdo už má s SX1 větší zkušenosti a narzodpověděl by mi přez ICQ nebo mail pár mejch dotázků? Někdo na koho bych se mohl častěji obracet s dotazama aniž bych pořád musel poslouchat, že se už to řešilo, hledej a podobný hlášky. Díky |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 3:20 pm Post subject: Re: Pár dotazů k patchování |
|
|
kanak wrote: | Zdravim, nenašel by se zde někdo, kdo už má s SX1 větší zkušenosti a narzodpověděl by mi přez ICQ nebo mail pár mejch dotázků? Někdo na koho bych se mohl častěji obracet s dotazama aniž bych pořád musel poslouchat, že se už to řešilo, hledej a podobný hlášky. Díky |
tady se můžeš obrítit na kohokoliv .. tady odpoví každý a rád . _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
[email protected] [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 3:54 pm Post subject: Re: Pár dotazů k patchování |
|
|
kanak wrote: | Zdravim, nenašel by se zde někdo, kdo už má s SX1 větší zkušenosti a narzodpověděl by mi přez ICQ nebo mail pár mejch dotázků? Někdo na koho bych se mohl častěji obracet s dotazama aniž bych pořád musel poslouchat, že se už to řešilo, hledej a podobný hlášky. Díky |
Já ti klidně pomůžu  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 10:29 pm Post subject: Re: Pár dotazů k patchování |
|
|
madmike wrote: | tady se můžeš obrítit na kohokoliv .. tady odpoví každý a rád . | Vystihol si to uplne presne. Ked som online a mam cas tak pomozem. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|