View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 6:33 pm Post subject: HW alebo SW problem? |
|
|
Zdravicko mam jeden problem hladal som v threadoch no zatial tu nebol spomenuty. Prednedavnom sa mi zacal zasekavat joystick do pravej strany tzn. ak z nim par krat kliknem doprava potom sam pokracuje az ked nekliknem joystikom. Zvlastny problem a dost ma stve svoju Sexyjednicku som si prednedavnom rozobral na najmansie casti vsetko precistil (hlavne joystick a tlacitka) no nepomohlo to. Rozmyslal som teda ci nemoze ist o SW problem no nakolko FW15cz je stabilna a nic take sa mi este nikdy na ziadnom mobile nestalo prosim vas preto o radu, pripadne komu sa nieco podobne stalo ako to riesil, Dakujem  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 6:52 pm Post subject: |
|
|
Myslim si že je to chyba HW,pokud máš ještě záruku, skus to reklamovat...A když nemáš tak zajdi do servisu... _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 6:54 pm Post subject: |
|
|
guiksilver wrote: | Myslim si že je to chyba HW,pokud máš ještě záruku, skus to reklamovat...A když nemáš tak zajdi do servisu... | Hmm... zaruka musim sa mrknut a po tom co som ho rozoberal neviem ci mi ho vobec zoberu sakra asi fakt budem musiet zajst do servisu len neviem ci u nas su vobec na to servisi pripravene ked sa len malokde v predaji  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|